4 Seasons in de Maasduinen

12 juli 2015

Zondagochtend bosrit met Pipo en Dommel

Filed under: Nationaal Park de Maasduinen,pony rijden — fransmarjosem @ 20:00

bosrit-met-pipo-en-dommel

17 mei 2015

Bosrit

Filed under: happy family,in de natuur,pony rijden — fransmarjosem @ 19:00

Kleurige lente-wandeling vanochtend met de pony’s bij Natalle in Afferden. Toon Hermans dichtte ooit ‘… en wat dacht je van de hemel, hoe die de liefde viert, en in de lente Moeder Aarde weer opnieuw versiert…’.
bosrit

22 maart 2015

Pony rijden

Filed under: pony rijden,Quin — fransmarjosem @ 20:00

Vanochtend bij +2 graden genoten van de pony rijles. Tussendoor hebben Frans, Floris en ik even een wandeling gemaakt om warme voeten te krijgen. Twee weken geleden was het op zondag heerlijk zonnig lenteweer. Wij houden van alle seizoenen, maar zijn nu toch echt toe aan de lente.
pony

7 december 2014

Tweede zondag van de advent

Filed under: happy family,pony rijden — fransmarjosem @ 20:00

Vanochtend een prachtige bosrit met de pony’s van Natalle gemaakt. De kinderen genieten van het rijden en wij wandelen met Floris achter ze aan.
’s Middags de kerstmarkt in Kleve bezocht, elk jaar weer leuk en sfeervol. We genieten van deze mooie tijd van het jaar!
2e-advent

9 november 2014

Bosrit

Filed under: pony rijden,Quin — fransmarjosem @ 12:30

Vanochtend van een prachtige wandeling door de Afferdse bossen genoten. De kinderen op de pony’s van Natalle, zo’n mooi beeld om samen met Floris achter ze mee te lopen.
bosrit

12 oktober 2014

Open dag bij ’t Quinikke

Filed under: pony rijden,Quin — fransmarjosem @ 20:00

Een aantal jaren geleden waren we op zoek hier in de regio naar pony rijlessen voor Sem en Trisha. Toen kwamen bij Natalle in Afferden terecht. Lange tijd kwamen we elke week om samen met de kinderen op de pony’s door de bossen van Afferden te wandelen. Ondertussen heeft Natalle een praktijk geopend: ’t Quinikke. Vandaag was er open dag en natuurlijk wilden we alles horen en zien over haar praktijk. Sem en Trisha hebben gezellig gespeeld met de kinderen van Natalle. Ze werkten aan een boomhut met hamer en spijkers, ze speelden tikkertje en verstoppertje in het kabouterbos, ze aaiden de paarden en vermaakten zich op de kabelbaan. De volwassenen kregen informatie over Natalle haar werk met de paarden en de andere dieren. Heel interessant. Wil je meer weten? Neem eens een kijkje op haar site www.tquinikke.nl

quinikkenl

14 september 2013

Een herfstachtige knusse zaterdag

Filed under: bakken,breien,happy family,pony rijden,wandeling in de maasduinen — fransmarjosem @ 20:30

Momenteel is het zwembad Goch Ness t/m 22 september gesloten. Dit is eigenlijk de favoriete vrijetijdsbesteding op de zaterdagochtend voor Sem en Trisha. Om de 2-3 weken gaat Sem naar de pony rijles bij Natalle in Afferden. Vrijdagmiddag zei Trisha “nu het zwembad dicht is mam, wil ik ook wel weer een keertje pony gaan rijden”. Zo gezegd zo gedaan, zaterdagochtend met het hele gezin, met Natalle en de pony’s Pipo en Dommel een prachtige bosrit gemaakt. Terug thuis de natte regenkleding uit gedaan en knus aan de warme chocomel met slagroom en cakejes. ’s Middags hebben Sem en Trisha heerlijke appelflappen gebakken en hebben we samen gezelschapsspelletjes gespeeld. Tussendoor ben ik nog even in het wolwinkeltje in Goch geweest, om wol voor een muts en sjaal voor Sem te halen.
mycollage20

Powered by WordPress