4 Seasons in de Maasduinen

11 juni 2016

Luna en Floris

Filed under: thuis,vriendjes en vriendinnetjes — fransmarjosem @ 19:00

Floris is dol op zijn buurmeisje Luna! En de baasjes genieten zich suf bij het zien van de spelende, rennende, stoeiende teckeltjes!
luna-en-floris

2 april 2016

Moestuintje

Filed under: creatief,moestuintje,thuis — fransmarjosem @ 17:00

We hadden er al langer onze gedachtes over, maar nu is het dan zover! We zijn gestart met het aanleggen van een klein moestuintje. Bij Albert Heijn kun je nog tot en met 3 april 2016 sparen voor moestuintjes. Eerlijk gezegd ik kom nooit bij de Albert Heijn, maar gelukkig kreeg Trisha een heleboel pakketjes van mijn lieve collega. Trisha vond het heerlijk om op een schoteltje 50 ml water op het kokostablet te gieten, wat daarna veranderd in potgrond. Daarmee vulde ze het potje tot 1 cm van de rand. Vervolgens het zaadmatje op de potgrond in het potje gelegd en afgesloten met nog een laagje potgrond. De eerste zaadjes kunnen nu gaan kiemen, we zijn benieuwd!
02-04-2016

10 april 2015

Eerste zonnestralen

Filed under: happy family,thuis — fransmarjosem @ 19:00

Samen genieten we van de eerste warme lente middagen.
bellenblazen

2 april 2015

Op de koffie

Filed under: bakken,thuis — fransmarjosem @ 17:00

Vier tante’s en twee nichtjes op de koffie, we hebben gezellig bijgekletst. Dat ze op deze leeftijd er allemaal bij konden zijn is voor de oudste drie heel bijzonder (94, 90 en 89 jaar!).
blog

5 maart 2015

Picknicktafel

Filed under: creatief,handwerken,thuis — fransmarjosem @ 17:00

Met een zonnig weekend in het vooruitzicht deze week onze oude tuinstoelkussens “ontleed”. De stof eraf gehaald om de vulling opnieuw te kunnen gebruiken. Van de vulling samen met 2 oude matrashoezen na wat knip en naaiwerk “nieuwe” passende kussentjes voor de picknicktafel van gemaakt. Daarna van de stof van een oud dekbedovertrek kussenslopen genaaid. Er bleef nog een mooi stukje stof over voor een tafelkleedje. Van oud naar nieuw, blijft zo leuk om te doen!

oud-nieuw-blog

19 juli 2014

Verkoeling

Filed under: happy family,thuis,vakantie,zwemmen — fransmarjosem @ 20:30

Bij deze zomerse temperaturen vermaken Sem en Trisha zich door te snorkelen, zwemmen, spetteren, Donald Ducks lezen, en tussen door loom armbandjes of figuren maken. Genieten in de achtertuin, super!
zwemmen

21 juni 2014

Smoothie

Filed under: happy family,thuis — fransmarjosem @ 16:00

Op warme dagen mixen we graag zelf een smoothie. Vooral Sem is hier een enorme fan van. Vandaag maakten we een smoothie van: vanille ijs, kiwi, bananen, nectarine, frambozen en aardbeien. Een beetje citroensiroop en aardbeiensiroop erbij en dan met de staafmixer tot smoothie mixen. Heerlijk verfrissend en boordevol vitamines.

smoothie

17 mei 2014

Zonnige zaterdag

Filed under: bakken,happy family,thuis — fransmarjosem @ 17:00

Vandaag van ’t zonnetje genoten in de tuin, de kinderen speelden samen met Floris. Ze gingen voor hem bellen blazen, daar is Floris dol op! Hij probeert ze allemaal te vangen. Of samen met waterplay spetteren en spelen. Ondertussen had ik tijd om cantuccini koekjes te bakken. Met een kopje koffie erbij in ’t zonnetje heerlijk een middagje ontspannen.

collage-2014-05-17

26 december 2013

Tweede kerstdag

Filed under: happy family,thuis,vakantie,winter — fransmarjosem @ 20:30

Vandaag kwamen opa Hein en oma Elisabeth lunchen. Ze werden ontvangen met een glaasje sekt met een scheutje perziklikeur en voor de kinderen was er natuurlijk kinderchampagne. De kinderen mochten hun cadeautje aan opa en oma geven, een mooie fotokalender voor 2014. Nadat we rustig hadden genoten van de drie gangen ging opa een kaarttruc aan Sem en Trisha laten zien. ’s Middags kwam Suze met haar mama gezellig koffie drinken. Suze heeft met Sem en Trisha geknutseld en toen het donker werd mochten ze knus naar een filmpje kijken. De kerstdagen zijn weer voorbij gevlogen.
2e-kerstdag

25 december 2013

Vrolijk Kerstfeest allemaal!

Filed under: happy family,thuis,winter — fransmarjosem @ 20:30

eerste-kerstdag

Older Posts »

Powered by WordPress