4 Seasons in de Maasduinen

29 augustus 2015

Reünie Sem z’n China groep

Filed under: adoptie,geboorteland China,speeltuinen,vriendjes en vriendinnetjes — fransmarjosem @ 20:30

Vandaag een gezellige zonnige dag genoten samen met Frans, Theo, Titia, Philip, Astrid, Richard, Monique, Ronald, René, Hellen, Jap, Nicky en alle kinderen in recreatiepark Duinoord. Altijd bijzonder om elkaar weer te zien en te spreken. In november dit jaar is het 10 jaar geleden dat we samen naar China vlogen om 6 bijzondere dochters en 1 bijzondere zoon voor altijd in onze armen te sluiten!
blog-reunie

31 juli 2015

De Blije Dries

Filed under: speeltuinen,vakantie,vriendjes en vriendinnetjes — fransmarjosem @ 20:00

Een gezellige middag samen met mijn lieve collega Heidy & haar gezin bij de Blije Dries in Wijchen genoten. Sem en Trisha spelen zo leuk met Kayleigh en Chelsea. Op de picknicktafel een heerlijke lunch en een toetje uit de Maasduinen. Wat een top vakantiedag!
blije-dries

14 juni 2015

Klein Zwitserland

Filed under: feestje,happy family,speeltuinen — fransmarjosem @ 20:00

Vandaag hebben we met de kinderen Trishadag gevierd in speeltuin Klein Zwitserland. Wat hebben ze een lol gehad, met klimmen, glijden, zwieren als Tarzan en Jane en zelfs nog heerlijk gespetterd in het zwembad. Voor ons komen deze dagen zoveel herinneringen in onze gedachten aan zeven jaar geleden toen onze lieve zorgzame prachtige Trisha voor altijd in onze armen en ons hart liep. Wat zijn we trots op haar en haar broer, zo blij dat we voor hen mogen zorgen!
trishadagblog

22 mei 2015

Bosspeeltuin

Filed under: speeltuinen,vriendjes en vriendinnetjes — fransmarjosem @ 19:00

Op vrijdagmiddag is Trisha vrij en Sem heeft na zijn weekje kamp waar hij gisteren van thuis is gekomen vandaag ook vrij. Met een vriendinnetje van Trisha, de picknickmand en twee gezellige tijdschriften gingen we richting de bosspeeltuin aan de Ceresweg. Hier kunnen de kinderen zo leuk spelen met water, klimmen, klauteren en schommelen.
ceresweg

7 april 2015

Het Uilenbos

Filed under: adoptie,geboorteland China,special needs,speeltuinen — fransmarjosem @ 19:00

Vanmiddag samen met een aantal gezinnen een gezellige middag in het Uilenbos genoten. Prachtige locatie voor de kinderen om te spelen in de grote speeltuin of de dieren te aaien en te voeren op de kinderboerderij. Ondertussen konden de ouders gezellig bij kletsen en ervaringen uitwisselen.
uilenbos

20 augustus 2014

Bosspeeltuin

Filed under: speeltuinen,vakantie,vriendjes en vriendinnetjes — fransmarjosem @ 20:00

Vanochtend heeft Trisha gezellig gespeeld met Stan, Djenny en Djanea. Uiteindelijk eindigde het in een modderbad voor Trisha en Djenny, wat een lol hadden deze 2 modder “biggetjes”! Tussendoor konden Anja en ik een beetje bijkletsen. En hoe vervoer je 2 biggetjes naar huis? In de kofferruimte natuurlijk, dat was helemaal toppie volgens de 2 meiden!
ceresweg

13 augustus 2014

Bosspeeltuin

Filed under: speeltuinen,vriendjes en vriendinnetjes — fransmarjosem @ 20:00

Gezellige ochtend in de bosspeeltuin met collega Heidy, haar man Devid en hun dochters Chelsea en Kayleigh. De kinderen hebben samen heerlijk gemodderd met water en zand, geklommen, geschommeld. En zo konden wij in ’t zonnetje genieten en bijkletsen met een hapje en een drankje. De kinderen kwamen vanzelf op het lekkers af, ze hadden het heel gezellig samen.
bosspeeltuin

31 juli 2014

Irrland

Filed under: pretparken,speeltuinen,vakantie — fransmarjosem @ 16:30

Gezellige uurtjes vlogen voorbij in Irrland!
irrland

24 juli 2014

Bosspeeltuin

Filed under: happy family,speeltuinen,vakantie — fransmarjosem @ 20:00

Een heerlijke ochtend in de bosspeeltuin.

bosspeeltuin

19 januari 2014

Reünie bij Dippie Doe in Cuijk

Vandaag een gezellige reünie beleeft met Patricia, Hellen, Nathalie, Berny, Resi en Eric bij Dippie Doe in Cuijk. De China reisgroep van Trisha, vijf en half jaar geleden reisden wij samen naar China, om de liefste, bijzonderste en mooiste kanjers voor altijd in onze armen te sluiten. Het was super om jullie weer te zien en te spreken!

china-reisgroep

Older Posts »

Powered by WordPress