4 Seasons in de Maasduinen

30 juli 2018

Vienenburger See

Filed under: Harz gebergte,vakantie,zwemmen — fransmarjosem @ 20:00

Deze zomervakantie hebben we allemaal moeite met de hoge temperaturen (dagelijks 35-38 graden). Onze uitstapjes zijn dan ook vaak maar kort en daarna terug om de koelte in het vakantiehuisje op te zoeken. Terwijl we juist gewend zijn om tijdens onze vakanties mooie wandelingen in de natuur te maken. Vandaag heerlijk afgekoeld aan de Vienenburger See. Een heel mooi idillysch meertje. Floris en Trisha hebben heerlijk gezwommen šŸ™‚ Wij hebben in de schaduw gelezen en gepuzzeld, heerlijke vakantiedag!

vienenburger-see

4 augustus 2017

Laatste vakantiedagje in de SƤchsische Schweiz

Filed under: in de natuur,Saechsische Schweiz,vakantie,zwemmen — fransmarjosem @ 20:00

Vandaag op de laatste vakantiedag bezoeken we een buitenbad dat op 4 km rij afstand ligt. De kinderen en wij genieten van het koele water en het rustige bad in dit kleine landelijk dorpje, heerlijk! Wat hebben we genoten van deze prachtige omgeving, morgen gaan we terug naar huis met heel veel nieuwe herinneringen aan een prachtig stukje Duitsland aan de grens met Tsjechiƫ.
04-08-2017

31 juli 2017

Buitenbad in Rathewalde

Filed under: Saechsische Schweiz,vakantie,zwemmen — fransmarjosem @ 20:00

Met temperaturen tot 35 graden, is het vandaag een topdag om heerlijk te verblijven in het buitenbad van Rathewalde šŸ™‚
rathewalde

10 juli 2015

Zomerse dagen

Filed under: vriendjes en vriendinnetjes,zwemmen — fransmarjosem @ 20:00

10-07-2015

5 juli 2015

Tropisch weekend

Filed under: bakken,happy family,zwemmen — fransmarjosem @ 20:00

Afkoelen in het zwembad dat is sinds woensdag de enige optie om een beetje verkoeling te vinden. Voor het weekend maakte ik een heerlijke frisse aardbeienkwarktaart. (Het recept kun je nalezen bij de categorie bakken). Samen genoten we ’s avonds van de BBQ met frisse salades, het echte zomergevoel.

tropisch-weekend

8 januari 2015

Aqua Mundo Heijderbos

Filed under: blinden en slechtzienden,happy family,zwemmen — fransmarjosem @ 20:00

Heerlijk dagje samen relaxen! Vandaag een studiedag bij Trisha op school, voor Sem verlofdag geregeld, in de hoop dat het buiten de reguliere schoolvakantie niet zo druk zou zijn. Dat viel tegen, het was gewoon druk en dat is nou precies wat lastig is voor onze Sem. Sem compenseert zijn ernstige slechtziendheid (rechter oog is blind, linker oog ziet zonder hulp van zijn bril circa 5%) met zijn gehoor. In elk zwembad heb je al een heel ander geluid en als het daarbij ook nog druk is dan wordt het nog lastiger voor Sem, wat we heel goed begrijpen. Eerst hebben we met Sem Aqua Mundo verkent en Sem een plaats laten kiezen waar papa of mama zit. Sem kiest dan bewust en begrijpelijk voor een tafeltje aan de buitenkant van de menigte. Terwijl Trisha onvermoeibaar zes uur lang heeft gesnorkeld, gezwommen, gedobberd op de golven en gegleden van de glijbaan, heeft Sem het laatste uurtje bij ons gezeten en in tijdschrift Zin gelezen. Nu hij ouder wordt kan hij zelf stoppen als het hem te veel of te vermoeiend wordt. Ondanks dat geeft hij aan dat hij het een ontzettend leuk uitje vond en Trisha, tja die wilde eigenlijk na zes uur zwemmen nog niet uit het water.
heijderbos

25 oktober 2014

Zwemdiploma C

Filed under: zwemmen — fransmarjosem @ 20:00

Super trots zijn we op onze kanjers! Vandaag hebben ze beide zwemdiploma C gehaald!
zwemdiploma-c

19 juli 2014

Verkoeling

Filed under: happy family,thuis,vakantie,zwemmen — fransmarjosem @ 20:30

Bij deze zomerse temperaturen vermaken Sem en Trisha zich door te snorkelen, zwemmen, spetteren, Donald Ducks lezen, en tussen door loom armbandjes of figuren maken. Genieten in de achtertuin, super!
zwemmen

28 juni 2014

Zwemdiploma B

Filed under: zwemmen — fransmarjosem @ 14:30

HOERAAA! Trisha heeft zwemdiploma B vanochtend gehaald! Helemaal trots is ze en ze kan niet stoppen, ze wil samen met haar broer Sem voor diploma C! Go girl!

diploma-b

25 april 2014

Zwemdiploma A

Filed under: zwemmen — fransmarjosem @ 19:30

Vanmiddag heeft Trisha haar zwemdiploma A gehaald! Wat is ze blij en wij zijn natuurlijk ontzettend trots op ons kleine lieve meisje!
collage-2014-04-25

Older Posts »

Powered by WordPress