4 Seasons in de Maasduinen

21 oktober 2018

De herfstvakantie is weer voorbij gevlogen

Filed under: happy family,pretparken,vakantie — fransmarjosem @ 20:30

Een weekje herfstvakantie is veel te snel voorbij! We genoten samen van een hele week zonder huiswerk en school en gingen naar België voor een dagje griezelen, achtbanen en andere attracties in Bobbejaanland 🙂

collage-blog

1 oktober 2017

Efteling

Filed under: pretparken — fransmarjosem @ 21:00

Elk jaar weer een feest om samen te genieten in de Efteling 🙂 Wat is het toch een prachtig park! We gaan altijd begin oktober om samen met de kinderen onze trouwdag te vieren. De herfst is net begonnen en in het park is de sfeer door de veelzijdige kleuren van bomen en struiken nog sprookjesachtiger.
efteling

29 juli 2017

Elbe Freizeitland

Filed under: pretparken,Saechsische Schweiz,vakantie — fransmarjosem @ 20:00

Een dagje spelen in het Elbe Freizeitland 🙂
29-07-2017

29 april 2017

Freizeitpark Ruhpolding

Filed under: Barmbichlhof Anger Bayern,Berchtesgadener Land,pretparken,vakantie — fransmarjosem @ 20:15

Wat als een sprookjeszagerij 50 jaar geleden begon, werd door voortdurend nieuwe attracties te introduceren verder ontwikkeld in een klein pretpark. In het kabouter kristalmijntje kunnen kinderen kleine edelstenen zoeken. Er staan grote dino’s en je kan een dinosaurusskelet opgraven in originele grootte op de berg van de Dino’s. Er zijn leuke attracties zoals pijl en boog schieten, met een lasergeweer schieten, ballen gooien, er is een drakenrups en een kleine achtbaan. De kinderen en wij genoten van de attracties in dit idylisch gelegen park.
freizeitpark-ruhpolding

4 januari 2017

Magisch dagje in Toverland

Filed under: pretparken,vakantie — fransmarjosem @ 20:00

Vandaag beleefden we een betoverende dag tijdens de Magische Winterweken in attractiepark Toverland. Bij binnenkomst verwelkomden sneeuw-elfjes de kinderen. Het is hun taak om te zorgen voor sneeuw in Toverland. En die taak nemen ze heel serieus. Zelfs binnen in het overdekte Land van Toos en Magic Forest valt af en toe een plaatselijke sneeuwbui, zoals Sem en ik mochten beleven toen we eventjes zaten te lunchen 🙂 De stralend verlichte kerstbomen wezen ons de weg naar het winterse Troy gebied. Rondom het kampvuur mochten de kinderen marshmallows roosteren, terwijl op de achtergrond de houten achtbaan Troy voorbij raast. Trisha was vandaag voor het eerst in Troy en ze vond het zo gaaf!

toverland

27 oktober 2016

Dagje griezelen in Bobbejaanland

Filed under: pretparken,vakantie — fransmarjosem @ 20:30

Vandaag waren we voor het eerst in Bobbejaanland. Een erg leuk park en zeker nu het helemaal in Halloween sfeer aangekleed is en er de hele dag spannende muziek uit de boxen klinkt. Trisha kon niet genoeg krijgen van de griezelig verklede figuren, Sem vond het ook heel cool. In dit park zijn veel verschillende achtbanen en daar hebben de kinderen samen ook enorm van genoten. Wat een prachtige dag!
halloween-bobbejaanland

7 oktober 2016

12 jaar getrouwd

Filed under: feestje,happy family,pretparken — fransmarjosem @ 09:30

Vandaag 12 jaar geleden in Scheveningen getrouwd. Samen gevierd en volop genoten in de Efteling 🙂

trouwdag-blog

15 augustus 2016

Jaderpark

Filed under: happy family,pretparken,vakantie,Wangerland Noordzee Duitsland — fransmarjosem @ 20:00

Vandaag was de weersverwachting perfect om een hele dag te genieten in hét themapark aan de Noordzee! We lieten ons verrassen door een bijzondere combinatie van dierenpark, pretpark en speelland. Na binnenkomst kwamen we bij de pinguins, er waren ook een paar raampjes van waaruit je de pinguins onder water kon zien, onze teckel Floris genoot van deze nieuwe “vriendjes”!
dieren-collage
Sem en Trisha genieten zeer zeker van de dieren maar de attracties daar zijn ze super dol op! Het was een fantastische dag!
jaderpark

28 november 2015

Kinderfeestje Trisha

Filed under: feestje,pretparken,verjaardag — fransmarjosem @ 20:30

Vandaag waren Sem en Trisha al heel vroeg wakker! Ze konden niet wachten totdat de meiden voor Trisha’s kinderfeestje kwamen! Om tien uur vanochtend vertrokken we naar Toverland. Het werd een hele dag genieten van het magische park. Beide overdekte hallen, Land van Toos en Magic Forest, zijn geopend. De kinderen testen enthousiast “Maximus” nieuwste uitvinding, de snelste bob ooit, ze ontdekten hun eigen magische krachten in het Toverhuis, diegenen die al 140 cm lang zijn, scheurden met 75 km per uur in de motorachtbaan Booster Bike, samen in de draaimolen, samen in het schip, samen klimmen, in de treinachtbaan en natuurlijk een grote splash met de wildwaterbaan Backstroke. Aan het eind van de dag stonden de frietjes en snacks voor ze klaar en nog een leuke verrassing om mee naar huis te nemen en iedereen je toverkunsten te laten zien, het was een TOP DAG!

kinderfeestje-blog

4 oktober 2015

Efteling

Filed under: happy family,pretparken — fransmarjosem @ 20:30

Vandaag in ’t zonnetje genoten van ons jaarlijkse dagje begin oktober in de Efteling. Vandaag was het wel heel erg boffen met het weer! De kinderen wilden eerst naar het ruigrijk. Daar gingen ze samen in Joris & de draak, de vliegende Hollander, de Python en de vogelrok! ’s Middags heerlijk door het sprookjesbos geslenterd, wat is het toch een prachtig park!
blog-efteling

Older Posts »

Powered by WordPress