4 Seasons in de Maasduinen

9 juli 2017

Workshop Justen Beer

Filed under: ballet,Dansschool Martine — fransmarjosem @ 19:00

Vandaag werden alle kinderen om 11.00 uur verwacht bij Dansstudio Martine. De meiden hebben zich er erg op verheugd, want niemand minder dan Justen Beer kwam een workshop Breakdance geven! Justen kwam op 7 jarige leeftijd op les bij Dansschool Martine, heel bijzonder dat hij nu hier zelf een workshop gaf. De meiden hebben veel geleerd en pakten de moves snel op, het was prachtig om te zien! ’s Middags in de Buun in Well waren ouders/ familie uitgenodigd om te komen kijken naar de premiĆØre van de dansfilm. En wat is de dansclip prachtig geworden, het was heel ontroerend om het resultaat te zien!
09-07-2017

8 juli 2017

Opname van de dansclip

Filed under: ballet,Dansschool Martine — fransmarjosem @ 19:00

Vanochtend werden de kinderen om 8.45 uur verwacht op Camping de Halve Maan in Well. Vandaag is de dansclip op diverse buitenlocaties rondom de camping opgenomen. De groep waar Trisha in mee danst was meteen als eerste aan de beurt. De repetities en opnamen duurden een uurtje. Daarna mocht er op de camping gespeeld worden. Er lag spelmateriaal klaar. Wij hulpouders zorgden ervoor dat alle kinderen voldoende drinken kregen en fruit. Iedereen had zelf een lunchpakketje bij zich. Rond 12.00 uur was er nog een gezamenlijke opname van de groepen, hierna mochten alle kinderen naar huis. Heerlijk nagenieten van alle indrukken en nieuwe energie op doen voor morgen de laatste dag van het dansweekend.
8-7-17

7 juli 2017

Start dansweekend Dansstudio Martine

Filed under: ballet,Dansschool Martine — fransmarjosem @ 21:30

Het dansweekend werd vandaag gestart met de Kick Off; een gezamenlijke opwarming waarin de kinderen zich klaar maakten en voorbereiden op de dansworkshop van Ingrid Jansen. Met hulpouder Suzanne zorgde ik dat het drinken op tijd klaar stond voor de kinderen, de frietjes met een snack deelden we aan ze uit. Nadat ze hun buikjes hadden gevuld, was het tijd om te gaan omkleden voor het Disco feestje. In de gezellige ruimte werden plaatjes gedraaid en Charlotte had spelletjes georganiseerd. Wat een mooie start in dit weekend!
7-7-17

17 december 2016

Kerstverhaal “de Notenkraker”

Filed under: ballet,creatief,Dansschool Martine,theater/ shows — fransmarjosem @ 14:30

Vanochtend genoten wij in de Buun te Well, van het Kerstverhaal “de Notenkraker” gedanst door alle kinderdansgroepen van Dansschool Martine. Trisha danste met haar Jazzdansgroep “de speelgoedsoldaatjes”. In totaal dansten er 9 groepen en werd er tussen elke dans een stukje van het verhaal van de Notenkraker verteld door Meike en Michelle. Het was een zeer sfeervol geheel, met als afsluiting een bezoekje van de kerstman šŸ™‚
de-notenkraker

3 juli 2016

Dansvoorstelling dansschool Martine

Filed under: ballet,creatief,Dansschool Martine,happy family — fransmarjosem @ 20:30

Voor Trisha het eerste jaar dat ze op jazzballet les zit. Ze vind het erg leuk om te dansen. Mama mocht een beetje helpen met kleine naaiwerkzaamheden aan kostuums. Na een generale repetitie op woensdagavond en zaterdagmiddag was het dan vandaag echt zover. Om 11.00 en om 14.00 uur dansten alle cursisten in Theater de Maaspoort in Venlo. Alle cursisten van Dansschool Martine van jong tot oud, beginnend en gevorderden, namen ons mee in een spetterende, kleurrijke dansshow vol ontroerende, hartverwarmende en stoere momenten. Van klassiek ballet en moderne dans tot urban en jazzdance. KOMT DAT ZIEN, er was uit de bronnen van Dansschool Martine een nieuw sprookje geboren De bakkerszoon en het circus. ’s Middags waren we met de peetouders van Sem en Trisha erbij en hebben we ontzettend genoten en waren we enorm ontroerd door de hele show. Dank je wel Martine!
danssvoorstelling

Powered by WordPress