4 Seasons in de Maasduinen

3 augustus 2019

Het Uilenbos

Filed under: adoptie,geboorteland China,vriendjes en vriendinnetjes — Familie Stammen @ 19:30

Vandaag waren we op een prachtige plek in de bossen van Lunteren. Voor een gezellig dagje uit met zes gezinnen. De kinderen genoten samen van de speeltuin en de kinderboerderij terwijl de ouders bij een bakkie koffie héérlijk bij konden kletsen 🙂

22 januari 2019

Yes! Sneeuw!

Filed under: vriendjes en vriendinnetjes,winter — Familie Stammen @ 16:15

Eindelijk ging Trisha haar winterwens in vervulling; kleine vlokjes sneeuw dwarrelden vanmiddag in de tuin. Samen met Noor en Floris heerlijk van genoten!

22 oktober 2018

Ooijpolder

Filed under: happy family,in de natuur,vakantie,vriendjes en vriendinnetjes — Familie Stammen @ 20:00

Prachtige middag in de Ooijpolder, de kinderen spelen samen, ouders kletsen onder genot van koffie en cake gezellig bij, heerlijk!

collage-ooijpolder

9 augustus 2017

Picknicken aan het Reindersmeer

Vanochtend hebben we kaasbroodjes en cupcakes gebakken en daarna de koeltas volgepakt met heerlijke hapjes en drinken. Op naar het Reindersmeer samen met Jouke en Kim en de kids. Ze hebben zich daar heerlijk kunnen vermaken rondom speelplek de Boskoel, en natuurlijk bleven de kleren bij deze temperaturen niet allemaal aan, de voetjes gingen in het water en bij sommigen ook iets meer 🙂 We genoten samen van al het lekkers en konden na lange tijd weer oog in oog bijkletsen 🙂 Wat een heerlijke middag!
09-08-2017

29 oktober 2016

Middagje Soest

Filed under: happy family,vriendjes en vriendinnetjes — Familie Stammen @ 20:00

Vanmiddag genoten we samen met Jouke en Kim en hun gezinnen op de prachtige locatie van Nationaal Militair Museum in Soest. De zon scheen, de picknickmanden zaten vol lekkers, de kinderen speelden vol fantasie met elkaar, ideale omstandigheden om heerlijk bij te kletsen!
friendship

14 oktober 2016

Luna en Floris

Filed under: vriendjes en vriendinnetjes — Familie Stammen @ 19:00

Vanmiddag had teckel Floris visite van z’n vriendinnetje Luna 🙂 Ze zijn zo grappig en lief samen! En genietend van de spelende teckeltjes konden Christel en ik even gezellig bijkletsen met een kopje koffie 🙂
collage-2016-10-141

26 augustus 2016

Pootje baden aan het Reindersmeer

Filed under: Nationaal Park de Maasduinen,vriendjes en vriendinnetjes — Familie Stammen @ 16:30

Trisha en haar vriendin hebben vol fantasie gespeeld aan het Reindersmeer. Ze hebben gemodderd, geprobeerd een vis te vangen en verkoeling in het water gevonden. Mama met de picknickmand en een tijdschrift aan de waterkant erbij, heerlijk!
reindersmeer

31 juli 2016

Gezellige zondag

Filed under: bakken,Nationaal Park de Maasduinen,vriendjes en vriendinnetjes — Familie Stammen @ 19:30

Een gezellige middag met Patricia en Suze, we genoten van de koffie met taart en een prachtige wandeling in de Maasduinen.
31-juli

25 juni 2016

Een bijzondere zaterdag

Filed under: creatief,happy family,theater/ shows,vriendjes en vriendinnetjes — Familie Stammen @ 20:00

Een paar weken geleden ontving Trisha post van de Efteling! Ze mag 1 dag meespelen in een theater bij ons in de regio bij de musical Pinokkio. Daarbij kreeg ze een uitnodiging voor zaterdag 25 juni om 3 workshops te volgen in theater de Spiegel te Zwolle. De workshops waren onderverdeeld in dans, zang en theater. En onze Sem was vandaag uitgenodigd voor het kinderfeest van zijn vriend Rob in Arnhem. Zodat de jongens wat extra tijd hadden om met elkaar te spelen mocht Sem ’s ochtends al naar Rob, hij verheugde zich enorm op deze dag, net als onze Trisha die uitkeek naar de workshops! Het werd voor iedereen een prachtige dag, terwijl Sem bij Rob speelde, Trisha aan de workshops deel nam, wandelden Frans, Floris en ik door Zwolle. Wat een mooi stadje is dit! Om 13.00 uur haalden we een super enthousiaste Trisha op, ze vertelde in geuren en kleuren wat ze allemaal had mogen leren. Samen hebben we in Zwolle geluncht en ’s avonds haalden we een hele enthousiaste Sem op die had genoten van het feest bij Rob en vooral een hele dag samen met z’n vriend had kunnen spelen.

collage-25-6-2016

11 juni 2016

Luna en Floris

Filed under: vriendjes en vriendinnetjes — Familie Stammen @ 19:00

Floris is dol op zijn buurmeisje Luna! En de baasjes genieten zich suf bij het zien van de spelende, rennende, stoeiende teckeltjes!
luna-en-floris

Older Posts »

Powered by WordPress