4 Seasons in de Maasduinen

30 april 2014

Rodelbahn

Filed under: vakantie — Familie Stammen @ 20:30

Vanmiddag gleden Sem en Trisha samen breed lachend naar beneden in ’t schuitje van de Rodelbahn.
rodelbahn

Monschau, de parel van de Eifel

Filed under: vakantie — Familie Stammen @ 14:30

Monschau ligt in de smalle en diepe vallei van de Roer, op amper vier kilometer van de Belgische grens. We genoten van de mooie vakwerkhuisjes en de kleine smalle steegjes met pittoreske conditoreien en winkeltjes.
monschau

29 april 2014

Phantasialand

Filed under: vakantie — Familie Stammen @ 20:30

Voor het eerst naar Phantasialand, Sem en Trisha waren zo benieuwd naar de attracties! Ze zijn laaiend enthousiast en willen graag nog een keertje terug komen.
phantasialand

28 april 2014

Erlebnispfad Hoge Vennen

Filed under: in de natuur,vakantie — Familie Stammen @ 20:30

Vandaag een mooie wandeling gemaakt bij het kinder natuur belevenispad in het natuurpark Hoge vennen op de grens van Duitsland met België, nabij het plaatsje Monschau.
28-04-2014

27 april 2014

Kasteel Satzvey

Filed under: vakantie — Familie Stammen @ 20:30

Kasteel Satzvey is een van de mooiste waterburchten in het Rijnland. De eerste schriftelijke referenties zijn uit 1396, maar vermoed wordt dat de fundamenten van het kasteel zelfs nog ouder zijn. Meer dan 300 jaar is deze burcht in het bezit van de Graaf van Beissel von Gymnich en zijn familie. Vandaag hebben we deze burcht bewonderd, het was zeer de moeite waard. Het was maar een kort stukje rijden, door een prachtig landschap dat rond deze tijd vele grote gele velden laat zien waar Raps (Brassica napus) in bloei staat. Deze raps wordt verwerkt tot rapsolie waarmee je kunt bakken en braden.
burg-satzvey

26 april 2014

Op vakantie

Filed under: vakantie — Familie Stammen @ 20:30

Vandaag zijn we aangekomen bij de Puenderhof te Lueckerath in de Eifel (D). We gaan een weekje ontspannen in deze prachtige omgeving.
blog-puenderhof

25 april 2014

Zwemdiploma A

Filed under: Geen categorie — Familie Stammen @ 19:30

Vanmiddag heeft Trisha haar zwemdiploma A gehaald! Wat is ze blij en wij zijn natuurlijk ontzettend trots op ons kleine lieve meisje!
collage-2014-04-25

20 april 2014

Picknicken in de Maasduinen

Vandaag hebben we ontspannen uurtjes genoten in de natuur met lieve vrienden en een gevulde picknickmand. De kinderen hebben samen gespeeld, gerend, verstoppertje gedaan, kuilen gegraven, met Floris en z’n balletjes gespeeld, zo fijn om te zien dat ze met z’n 5-en zo’n lol hebben! De 3 hondjes hebben zich ook goed vermaakt, Sweet zorgde voor een avontuurlijke picknick, om de beurt zochten we met de kinderen naar haar. Wat kan ze ontzettend snel rennen, volgens ons is een haas er niets bij! En als de kinderen en de honden het naar hun zin hebben dan blijft er voor ons viertjes tijd over om bij te praten, van gedachten te wisselen over zoveel dingen, dat was genieten!

20-4-2014

Vrolijk Paasfeest!

Filed under: happy family — Familie Stammen @ 20:00

Vanochtend is de paashaas langs geweest, Sem en Trisha genieten ervan om in de tuin eitjes, chocolade hazen, en kleine presentjes te vinden. We wensen jullie allemaal hele fijne, gezellige Paasdagen!

vrolijk-paasfeest

19 april 2014

Belevenispad Weeze (D)

Filed under: happy family,in de natuur — Familie Stammen @ 20:00

Vanmiddag met de kinderen een uitstapje naar het belevenispad in Weeze (D) gemaakt. Je start bij een kinderboerderij waar de kinderen geitjes kunnen aaien en voeren, er zijn pony’s, een paard, schapen, konijnen, eenden, ganzen, lammetjes. Er is een paadje naar het bos dat we in zijn gelopen en daar start een belevenispad voor kinderen. Dat vinden Sem en Trisha altijd erg leuk. Ze hebben geklommen, in een hut van takken gespeeld en bij het water hebben ze uiteraard even gevist met een zelfgemaakte hengel.
collage-2014-04-21

Older Posts »

Powered by WordPress