4 Seasons in de Maasduinen

29 maart 2015

Movie Park Germany

Filed under: feestje,happy family,verjaardag — Familie Stammen @ 18:30

Vandaag hebben we de verjaardag van Frans gevierd in Movie Park Germany. Wat hebben we genoten met z’n allen van dit prachtige park. De kinderen genoten van de wildwaterbaan, achtbanen, 4D filmpje met speciale effecten, Bermuda Triangle Alien Encounter en nog veel meer. Tot slot mochten ze natuurlijk een cadeautje uitkiezen. Sem koos een Minion en Trisha wilde heel graag een knuffeltje van Ice Age en dat werd de grappige Sid.
movie-park-germany

22 maart 2015

Pony rijden

Filed under: Geen categorie — Familie Stammen @ 20:00

Vanochtend bij +2 graden genoten van de pony rijles. Tussendoor hebben Frans, Floris en ik even een wandeling gemaakt om warme voeten te krijgen. Twee weken geleden was het op zondag heerlijk zonnig lenteweer. Wij houden van alle seizoenen, maar zijn nu toch echt toe aan de lente.
pony

14 maart 2015

Paashaasje van vilt

Filed under: creatief,handwerken,knutselen — Familie Stammen @ 14:30

Trisha vraagt momenteel graag om draad en naald als het woordje knutselen valt. Waar “vroeger” veel gekleid, geschilderd, geknipt en geplakt werd komt nu dus een hele andere optie in beeld. En Sem die doet graag mee en probeert ook alles uit, en ik sluit me daar gezellig bij aan.

collage-2015-03-141

8 maart 2015

Lammetjesdag

Filed under: Nationaal Park de Maasduinen — Familie Stammen @ 20:00

Bij de Bergse Schaapskudde zij er dit jaar 140 lammeren geboren bij 115 ooien waarvan 25 tweelingen. Tijdens de lammetjesdagen ben je van 13.30 tot 16.30 uur welkom om de lammetjes te komen kijken en aaien. De herder is aanwezig om je vragen te beantwoorden. Aanstaande woensdag is alweer de laatste lammetjesdag van dit jaar, pak je kans om er ook bij te zijn.

collage-2015-03-081

7 maart 2015

Middagje speelboerderij Hullie in Uden

Filed under: vriendjes en vriendinnetjes — Familie Stammen @ 20:00

Samen met Chelsea, Kayleigh, Heidy en Devid een gezellige middag beleeft op speelboerderij Hullie in Uden.

hullie-udenhullie3

5 maart 2015

Picknicktafel

Filed under: creatief,handwerken — Familie Stammen @ 17:00

Met een zonnig weekend in het vooruitzicht deze week onze oude tuinstoelkussens “ontleed”. De stof eraf gehaald om de vulling opnieuw te kunnen gebruiken. Van de vulling samen met 2 oude matrashoezen na wat knip en naaiwerk “nieuwe” passende kussentjes voor de picknicktafel van gemaakt. Daarna van de stof van een oud dekbedovertrek kussenslopen genaaid. Er bleef nog een mooi stukje stof over voor een tafelkleedje. Van oud naar nieuw, blijft zo leuk om te doen!

oud-nieuw-blog

Powered by WordPress