4 Seasons in de Maasduinen

29 oktober 2016

Middagje Soest

Filed under: happy family,vriendjes en vriendinnetjes — Familie Stammen @ 20:00

Vanmiddag genoten we samen met Jouke en Kim en hun gezinnen op de prachtige locatie van Nationaal Militair Museum in Soest. De zon scheen, de picknickmanden zaten vol lekkers, de kinderen speelden vol fantasie met elkaar, ideale omstandigheden om heerlijk bij te kletsen!
friendship

27 oktober 2016

Dagje griezelen in Bobbejaanland

Filed under: vakantie — Familie Stammen @ 20:30

Vandaag waren we voor het eerst in Bobbejaanland. Een erg leuk park en zeker nu het helemaal in Halloween sfeer aangekleed is en er de hele dag spannende muziek uit de boxen klinkt. Trisha kon niet genoeg krijgen van de griezelig verklede figuren, Sem vond het ook heel cool. In dit park zijn veel verschillende achtbanen en daar hebben de kinderen samen ook enorm van genoten. Wat een prachtige dag!
halloween-bobbejaanland

23 oktober 2016

Nevelige ochtendwandeling

Filed under: Nationaal Park de Maasduinen — Familie Stammen @ 15:00

Vanochtend een sluier van mist, vage omtrekken, in deze nevel vindt je juweeltjes om van te genieten in het prachtige herfstbos!
herfst

22 oktober 2016

Herfstjurkje

Filed under: creatief,handwerken,naaien — Familie Stammen @ 20:00

Trisha en ik waren meteen verliefd op dit mooie tricot stofje van Stenzo! Een passende jurk voor het herfstseizoen voor Trisha van gemaakt 🙂
falling-leaves

21 oktober 2016

High tea

Filed under: bakken,creatief,knutselen — Familie Stammen @ 20:00

Een geslaagde start van de herfstvakantie! High Tea met als thema Halloween 🙂 We starten met een trollendrankje (een bolletje vanille ijs in een glas met een beetje groene ranja en als je het dan vult met spa rood dan krijg je het schuim erop), de cupcakes werden versierd met spinnenwebben, spinnen en monster ogen. Knakworstjes werden omwikkeld met smalle sliertjes bladerdeeg en zo ontstaat dan een mummy 🙂 De spookkoekjes werden met wit fondant versierd en de vampierkoekjes kregen een laagje zwart fondant. De kinderen waren zo enthousiast bezig, ik heb ontzettend genoten van onze start in de herfstvakantie!

halloween-high-tea

16 oktober 2016

Vallende blaadjes

Filed under: happy family,in de natuur,Nationaal Park de Maasduinen — Familie Stammen @ 14:00

Elk jaar verheug ik me op de herfst met z’n prachtige kleuren! Vallende blaadjes in geel, oranje en groen. Zelfs al een prachtige vliegenzwam konden we vanochtend bewonderen!
16-10-2016

14 oktober 2016

Luna en Floris

Filed under: vriendjes en vriendinnetjes — Familie Stammen @ 19:00

Vanmiddag had teckel Floris visite van z’n vriendinnetje Luna 🙂 Ze zijn zo grappig en lief samen! En genietend van de spelende teckeltjes konden Christel en ik even gezellig bijkletsen met een kopje koffie 🙂
collage-2016-10-141

Stenzo stoffen

Filed under: creatief,handwerken,naaien — Familie Stammen @ 17:00

Wat zijn er toch mooie stoffen op de markt! Bijvoorbeeld digitale prints van Stenzo. Het was in ieder geval een hele geslaagde verassing voor ons lieve meisje!
jurkjes

8 oktober 2016

YouTube kanaal Sem

Filed under: creatief — Familie Stammen @ 10:00

NoFondNL heet Sem zijn YouTube kanaal. Van kleins af aan is Sem heel creatief. Bijna dagelijks was ik met hem in de weer met klei, verf, schaar, papier en plaksel, er ontstonden de mooiste creaties! Echter zijn creativiteit gebruikt hij op deze leeftijd vooral op de computer. Een voorbeeld van een filmpje dat hij maakte voor zijn YouTube kanaal 666NotFound kun je hier bekijken 🙂
Sem\'s kanaal trailer

7 oktober 2016

12 jaar getrouwd

Filed under: feestje,happy family — Familie Stammen @ 09:30

Vandaag 12 jaar geleden in Scheveningen getrouwd. Samen gevierd en volop genoten in de Efteling 🙂

trouwdag-blog

Powered by WordPress