4 Seasons in de Maasduinen

31 januari 2014

Mc Donalds

Filed under: feestje,geboorteland China,happy family — Familie Stammen @ 20:00

Onze twee chineesjes bleven erbij dat Chinees Nieuwjaar gevierd zou worden bij mc Donalds in plaats van naar een Chinees restaurant te gaan. Dus vrijdagavond zaten ze samen te genieten (het was geloof ik ook alweer een jaar geleden dat we daar geweest waren…).

mc-donalds

24 januari 2014

Ajour breien

Filed under: creatief,handwerken — Familie Stammen @ 20:30

Helemaal blij met mijn gebreide warme omslagdoek in Ajour patroon. De wol is van Oxford winter fashion garen, bestaande uit 50% wol en 50% acryl, heerlijk warm en zacht.
ajour-omslagdoek

19 januari 2014

Reünie bij Dippie Doe in Cuijk

Filed under: adoptie,geboorteland China,happy family,vriendjes en vriendinnetjes — Familie Stammen @ 20:30

Vandaag een gezellige reünie beleeft met Patricia, Hellen, Nathalie, Berny, Resi en Eric bij Dippie Doe in Cuijk. De China reisgroep van Trisha, vijf en half jaar geleden reisden wij samen naar China, om de liefste, bijzonderste en mooiste kanjers voor altijd in onze armen te sluiten. Het was super om jullie weer te zien en te spreken!

china-reisgroep

1 januari 2014

Zalig nieuwjaar!!

Filed under: bakken,feestje,happy family — Familie Stammen @ 20:00

“ZALIG NIEUWJAAR” roepen kinderstemmetjes hier vanochtend aan de voordeuren. In de hoop dat dorp genoten al wakker zijn en de kinderen een snoepje krijgen. Een traditie waar Frans en ik “vroeger” al mee opgroeiden. Uiteindelijk zijn er een kleine 100 kinderen bij ons geweest! Nadien genoten we samen van de volgende traditie. Op nieuwjaarsdag bak ik heel graag zelf oliebollen, mmmhhhh heerlijk vers en knapperig, met een glaasje kinder champagne voor Sem en Trisha en een glaasje sekt met een scheutje perziklikeur voor Frans en mij. Wij wensen iedereen een nieuw jaar vol lichtpuntjes, gezelligheid, geluk, hoop en liefde! Geniet van elkaar en alle mooie dingen om je heen.
happy-new-year

Powered by WordPress