4 Seasons in de Maasduinen

19 april 2015

Twee zomerjurkjes gemaakt

Filed under: creatief,handwerken,naaien — Familie Stammen @ 20:00

Op internet zocht ik “makkelijke” patroontjes voor leuke jurkjes om eens uit te proberen of ik nog met de naaimachine kleertjes kan maken. De naaicursus die ik ooit deed is ongeveer 22 jaar geleden. Op internet is zoveel te vinden, ik vond een prachtig idee om mee te starten. Je knipt een t-shirt horizontaal door midden en aan het t-shirt naai je een mooi stofje. Trisha heeft zelf de stofjes uitgezocht. We zijn heel blij met dit resultaat.
blog2

16 april 2015

Liefde zonder grenzen

Filed under: special needs — Familie Stammen @ 20:00

Stichting Liefde Zonder Grenzen starte in 2003 nadat een groep adoptieouders bij elkaar kwam om samen het leven van een kleine jongen in China te redden. Lees meer over hoe deze stichting de levens van duizenden kinderen veranderd op www.lovewithoutboundaries.com. Wij kwamen voor het eerst met hen in contact toen wij jaren geleden een eerste donatie aan het weeshuis van Sem toe wilden laten komen. Door hun inspanning en bemiddeling is dit al meermaals een succes geweest. Een paar weken geleden raakt Delia mijn hart maar ook het hart van onze kinderen. Samen gaven we onze bijdrage om haar operatie mogelijk te maken. We zijn zo blij voor haar!
delia

12 april 2015

Wandeling aan de vennetjes bij de Schaapskooi

Filed under: happy family,Nationaal Park de Maasduinen — Familie Stammen @ 14:00

We voelen, ruiken en horen de lente! Jonge blaadjes groeien aan de bomen, de vogels fluiten uit volle borst en in de vennetjes vindt Trisha de kikkerdril fascinerend, zelfs kikkervisjes heeft ze vandaag weer ontdekt. Sem geniet van de warmte van de zon, speelt met Floris, verteld en vraagt honderd uit.
collage-2015-04-12-2

11 april 2015

Theatercafé de Artiest

Filed under: Geen categorie — Familie Stammen @ 23:00

Een gezellig avondje uit met Joost en Gitte vergezeld van een heerlijk diner.
de-artiest

10 april 2015

Eerste zonnestralen

Filed under: happy family — Familie Stammen @ 19:00

Samen genieten we van de eerste warme lente middagen.
bellenblazen

7 april 2015

Het Uilenbos

Filed under: adoptie,geboorteland China,special needs — Familie Stammen @ 19:00

Vanmiddag samen met een aantal gezinnen een gezellige middag in het Uilenbos genoten. Prachtige locatie voor de kinderen om te spelen in de grote speeltuin of de dieren te aaien en te voeren op de kinderboerderij. Ondertussen konden de ouders gezellig bij kletsen en ervaringen uitwisselen.
uilenbos

5 april 2015

Driessenven

Filed under: Nationaal Park de Maasduinen — Familie Stammen @ 12:00

Trisha heeft vanochtend weer heel wat kikkers en padden ontdekt bij het Driessenven. Floris ontmoete Susie (ook een ruwharige teckel) ze speelden even samen, erg leuk om te zien. Wat een prachtig weer op eerste paasdag!
driessenven
Twee spelende hondjes, zo leuk om te zien!
susie-en-floris1

Vrolijk Pasen!

Filed under: happy family — Familie Stammen @ 09:30

pasen-blog

4 april 2015

Ballorig

Filed under: vriendjes en vriendinnetjes — Familie Stammen @ 19:00

Een middagje spelen bij Ballorig, altijd gezellig!
friends

2 april 2015

Op de koffie

Filed under: bakken — Familie Stammen @ 17:00

Vier tante’s en twee nichtjes op de koffie, we hebben gezellig bijgekletst. Dat ze op deze leeftijd er allemaal bij konden zijn is voor de oudste drie heel bijzonder (94, 90 en 89 jaar!).
blog

Powered by WordPress