4 Seasons in de Maasduinen

8 maart 2024

Jochem Myjer zijn voorstelling “net alsof”

Filed under: feestje,happy family,visuele beperking — Familie Stammen @ 14:30

Gisteravond mochten wij met ons gezin genieten van een geweldig avond in de Schouwburg Cuijk. Vorig jaar 30 juni kon je vanaf 13.00 uur “proberen” kaarten te bemachtigen voor de cabaret voorstelling van Jochem Myjer. Frans was er die dag ruim van te voren voor gaan zitten en nu hadden we alleen nog veel geluk nodig. Jochem liet via social media destijds weten; tournee binnen een uur uitverkocht. Met uiteindelijk op de piek 180.000 mensen in de wachtrij voor 21.000 kaarten. Rond de 3,7 miljoen clicks op de website binnen een paar minuten was zelfs voor de maximale capaciteit servers te heftig. Frans had veel geluk en heeft voor ons gezin 4 kaartjes kunnen regelen. Daarna via de mail nog even contact opgenomen i.v.m. de visuele beperking van onze Sem. Hierop kregen we razendsnel een bericht van Djebber. Alle begrip, ze zouden stoelen regelen zo dicht mogelijk bij het podium. We kwamen met Sem op ideale plaatsen van rij 4 terecht. We hebben samen ontzettend uitgekeken naar een avond Jochem live! En wat hebben we genoten, hij is zo’n unieke verschijning en wat een energie. Heel veel grappen en mooie verhalen. Na de voorstelling ging de pret nog verder: op de foto met en gemaakt door Jochem!

Geen reacties

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress