4 Seasons in de Maasduinen

2 mei 2019

Stichting Haarwensen

Filed under: Geen categorie — Familie Stammen @ 15:00

Stichting Haarwensen schenkt al meer dan 10 jaar haarwerken aan kinderen tot en met 18 jaar die, door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid), hun eigen haar verliezen.

Deze kinderen zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen. Een mooi haarwerk kan ervoor zorgen dat een kind het zelfvertrouwen terugkrijgt en zich niet anders voelt dan zijn of haar leeftijdsgenootjes. Maar goede haarwerken zijn vaak onbetaalbaar en er wordt slechts een klein gedeelte door de verzekering vergoed.

Stichting Haarwensen biedt deze kinderen de keuze uit een grote collectie haarwerken van hoge kwaliteit, zonder dat daaraan voor hen kosten verbonden zijn. Door donaties van haar en financiële giften kunnen wij de haarwerken kosteloos aanbieden. Zonder deze donaties kunnen wij deze kinderen niet verblijden met een prachtig haarwerk.

Vandaag heeft Trisha 30 centimeter van haar prachtige lange haar gedoneert. We zijn super trots op onze lieve kanjer!

20 januari 2019

Relax zondagochtendje

Filed under: Geen categorie — Familie Stammen @ 12:00

Nu Sem en Trisha “pubers” zijn 🙂 die in het weekend graag uitslapen en onze Floris al wat ouder is en niet meer zo vaak en lang kan wandelen, hebben wij ineens weer tijd om er samen op uit te gaan. Zo reden we zondagochtend ietsje na achten door een prachtig winters landschap naar Arcen. Op weg om samen te ontspannen en te genieten in het Thermaalbad. De baden met thermaalmineraalwater van 35-36 ºC, dat opwelt vanuit een 892 meter diepe bron. Het thermaalwater bevat een unieke samenstelling van mineralen waardoor het een sterk ontspannende en heilzame werking heeft. We genoten in het buiten bad van de zon die op kwam. We relaxten in bruisend thermaalmineraalwater op de bubbelbanken. En onze nek en schouders lieten we ontspannen onder het stromende water van de waterval. Rond elf uur kwamen we helemaal “zen” weer thuis en waren onze pubers net klaar met hun ontbijtje 😉

16 december 2018

Kerstmarkt Kevelaer

Filed under: Geen categorie — Familie Stammen @ 20:00

Vandaag mochten de leerlingen van Dansstudio Martine op de kerstmarkt in Kevelaer (D) dansen. Gestart werd er op het podium van de Luxemburger Platz. Van daaruit door de sfeervol versierde straatjes. Het publiek en de dansers genoten van hun optredens 🙂

3 juli 2018

Karate examen

Filed under: Geen categorie — Familie Stammen @ 21:00

Alle kinderen en volwassenen zijn weer een stap verder gekomen tijdens het karate examen vanavond.
Trisha behaalde de oranje band!
trisha-oranje-band

1 oktober 2017

Efteling

Filed under: Geen categorie — Familie Stammen @ 21:00

Elk jaar weer een feest om samen te genieten in de Efteling 🙂 Wat is het toch een prachtig park! We gaan altijd begin oktober om samen met de kinderen onze trouwdag te vieren. De herfst is net begonnen en in het park is de sfeer door de veelzijdige kleuren van bomen en struiken nog sprookjesachtiger.
efteling

22 september 2017

Burgers Zoo

Filed under: Geen categorie — Familie Stammen @ 20:15

Vandaag had Trisha’s school een studiedag. Een ideale dag om samen naar de dierentuin te gaan. We zijn allebei dol op dieren, haar enthousiaste kreten bij het zien van een mama neushoorn met haar kleintje, de vele prachtige vissen in Burgers Ocean, honderden vlinders in de Mangrove en alle andere prachtige dieren lieten ons samen op en top genieten!
burgers-zoo

9 juli 2017

Workshop Justen Beer

Filed under: Geen categorie — Familie Stammen @ 19:00

Vandaag werden alle kinderen om 11.00 uur verwacht bij Dansstudio Martine. De meiden hebben zich er erg op verheugd, want niemand minder dan Justen Beer kwam een workshop Breakdance geven! Justen kwam op 7 jarige leeftijd op les bij Dansschool Martine, heel bijzonder dat hij nu hier zelf een workshop gaf. De meiden hebben veel geleerd en pakten de moves snel op, het was prachtig om te zien! ’s Middags in de Buun in Well waren ouders/ familie uitgenodigd om te komen kijken naar de première van de dansfilm. En wat is de dansclip prachtig geworden, het was heel ontroerend om het resultaat te zien!
09-07-2017

8 juli 2017

Opname van de dansclip

Filed under: Geen categorie — Familie Stammen @ 19:00

Vanochtend werden de kinderen om 8.45 uur verwacht op Camping de Halve Maan in Well. Vandaag is de dansclip op diverse buitenlocaties rondom de camping opgenomen. De groep waar Trisha in mee danst was meteen als eerste aan de beurt. De repetities en opnamen duurden een uurtje. Daarna mocht er op de camping gespeeld worden. Er lag spelmateriaal klaar. Wij hulpouders zorgden ervoor dat alle kinderen voldoende drinken kregen en fruit. Iedereen had zelf een lunchpakketje bij zich. Rond 12.00 uur was er nog een gezamenlijke opname van de groepen, hierna mochten alle kinderen naar huis. Heerlijk nagenieten van alle indrukken en nieuwe energie op doen voor morgen de laatste dag van het dansweekend.
8-7-17

7 juli 2017

Start dansweekend Dansstudio Martine

Filed under: Geen categorie — Familie Stammen @ 21:30

Het dansweekend werd vandaag gestart met de Kick Off; een gezamenlijke opwarming waarin de kinderen zich klaar maakten en voorbereiden op de dansworkshop van Ingrid Jansen. Met hulpouder Suzanne zorgde ik dat het drinken op tijd klaar stond voor de kinderen, de frietjes met een snack deelden we aan ze uit. Nadat ze hun buikjes hadden gevuld, was het tijd om te gaan omkleden voor het Disco feestje. In de gezellige ruimte werden plaatjes gedraaid en Charlotte had spelletjes georganiseerd. Wat een mooie start in dit weekend!
7-7-17

25 juni 2017

Wildlands Adventure Zoo Emmen

Filed under: Geen categorie — Familie Stammen @ 21:00

Vanochtend waren Trisha en ik al vroeg onderweg. Een meidendagje voor de twee dierenliefhebsters 🙂 Bij aankomst op de parkeerplaats in Emmen konden we ons eerst niet voorstellen dat er hier midden in de stad ook echt een dierentuin is. Eenmaal binnen in de wereld die Wildlands heet, werden we verrast en reisden we samen door de savanne, de jungle en het poolgebied!

wildlands

Older Posts »

Powered by WordPress