4 Seasons in de Maasduinen

24 september 2017

Herfst impressies

Filed under: Nationaal Park de Maasduinen — Familie Stammen @ 12:30

24-9-2017

22 september 2017

Burgers Zoo

Filed under: Geen categorie — Familie Stammen @ 20:15

Vandaag had Trisha’s school een studiedag. Een ideale dag om samen naar de dierentuin te gaan. We zijn allebei dol op dieren, haar enthousiaste kreten bij het zien van een mama neushoorn met haar kleintje, de vele prachtige vissen in Burgers Ocean, honderden vlinders in de Mangrove en alle andere prachtige dieren lieten ons samen op en top genieten!
burgers-zoo

17 september 2017

Klooster Sint Agatha

Filed under: happy family — Familie Stammen @ 19:30

Terwijl de kinderen zich er eerst weinig bij voor konden stellen, waren ze eenmaal in en rondom het klooster heel enthousiast. Het klooster in Sint Agatha wordt sinds 1371 onafgebroken bewoond door Kruisheren. In de tentoonstelling wordt het veelkleurige leven van de Witte Paters en Witte Zusters in Afrika geïllustreerd aan de hand van voorwerpen, archief- en beeldmateriaal. Momenteel zijn de Nederlandse missionarissen bejaard en bijna allemaal teruggekeerd naar hun thuisland. Hun werk wordt voortgezet door de Afrikaanse bevolking. In Nederland zal deze tentoonstelling de laatste kans zijn om uit de eerste hand hun verhalen over de missie in Afrika te horen en aanschouwen. Sem vond het leuk om in de kapel in de microfoon te praten 🙂 , Trisha vond het geweldig om de foto’s en (oude zwart wit) filmpjes van de missiezusters tijdens hun werk in Afrika. Frans en ik genoten van de sfeer in de kapel en in de tuin en tevens was er voor mij veel moois om te fotograferen en de belichtingsdriehoek/ camera instellingen te oefenen.
17-09-2017

9 september 2017

Hassum/ Hommersum (D)

Filed under: creatief,in de natuur — Familie Stammen @ 18:30

Na jaren altijd op de automatische stand van de fotocamera te hebben gefotografeerd, is er nu de kinderen groter worden voor mij als moeder tijd en ruimte om meer over de instellingen van de camera te leren. Zo kwam ik terecht bij Focusview in Oeffelt. De basiscursus belooft dat de vele knopjes en instellingen op mijn camera straks geen geheimen meer voor mij hebben. In een kleine groep volgen er vier lessen met theorie, die door de enthousiaste Leo van Vliet worden gegeven. Vandaag voor het huiswerk weer eens door de dorpjes Hassum en Hommersum (D) geslenterd, wat is het daar toch mooi!
9-9-2017

2 september 2017

Bij het Driessenven

Filed under: happy family,in de natuur,Nationaal Park de Maasduinen — Familie Stammen @ 14:30

Prachtige ochtend bij het Driessenven 🙂
2-9-2017

Powered by WordPress