4 Seasons in de Maasduinen

28 november 2015

Kinderfeestje Trisha

Filed under: feestje,verjaardag — Familie Stammen @ 20:30

Vandaag waren Sem en Trisha al heel vroeg wakker! Ze konden niet wachten totdat de meiden voor Trisha’s kinderfeestje kwamen! Om tien uur vanochtend vertrokken we naar Toverland. Het werd een hele dag genieten van het magische park. Beide overdekte hallen, Land van Toos en Magic Forest, zijn geopend. De kinderen testen enthousiast “Maximus” nieuwste uitvinding, de snelste bob ooit, ze ontdekten hun eigen magische krachten in het Toverhuis, diegenen die al 140 cm lang zijn, scheurden met 75 km per uur in de motorachtbaan Booster Bike, samen in de draaimolen, samen in het schip, samen klimmen, in de treinachtbaan en natuurlijk een grote splash met de wildwaterbaan Backstroke. Aan het eind van de dag stonden de frietjes en snacks voor ze klaar en nog een leuke verrassing om mee naar huis te nemen en iedereen je toverkunsten te laten zien, het was een TOP DAG!

kinderfeestje-blog

25 november 2015

Trisha 9 jaar!

Filed under: bakken,creatief,feestje,happy family,naaien,verjaardag — Familie Stammen @ 20:00

Vijfentwintig november 2006 werd er een heel bijzonder kindje in het zuiden van China geboren. Achttien maanden later mochten wij haar voor altijd in onze armen en hart sluiten. Nu wordt dit kleine spring in ’t veld, deze enthousiaste natuurliefhebster al negen jaar! Alleen maar vreugde en geluk, warmte en gezelligheid brengt ze met zich mee. Ze is lief voor andere kinderen, verzorgend voor dieren, de natuur en iedereen om haar heen. Een hooggevoelig mensje dat anderen feilloos aanvoelt. Ze ontroerd ons zeer door wie ze is en wie ze wordt, elk jaar zoveel stapjes naar het groter groeien en wij zijn zo gelukkig dat wij langs haar mogen mee wandelen op haar pad. Een hele fijne 9e verjaardag gewenst lieve Trisha, wij houden ontzettend veel van jou! Als extraatje bij je cadeautjes heeft mama voor jou een warm, knus huispak genaaid. Je bedacht een kwakende traktatie voor school en gisteren heb je enthousiast geholpen bij het vormen van de kikkerbroodjes. Heel veel plezier vandaag! Dikke kus en knuffels van Sem, Floris, papa & mama.

blog-9-jaar

20 november 2015

Ottobre 5/2015

Filed under: creatief,handwerken,naaien — Familie Stammen @ 20:00

De (opfris) cursus zelf kleding naaien werpt z’n vruchten af. Voor de kinderen leuke shirts, sweaters en jurkje gemaakt. Deze week met een patroon uit de Ottobre voor mezelf twee shirts met een stads print gemaakt, helemaal happy! Op naar een nieuw patroon, een volgende uitdaging.
shirt-blog

13 november 2015

Kinderfeestje Sem

Vanmiddag werden we om 15.00 uur op school verwacht om ter ere van Sem z’n 12e verjaardag een traktatie te brengen. Trisha vind het helemaal leuk om naar Visio onderwijs te gaan, ze wandelde gezellig de klas binnen alsof ze er elke dag komt. Met versgeperst sinaasappelsap en cup cakes hebben we de klasgenootjes en de juffen verwend. Na school gingen we samen met Sem z’n vrienden Thijmen, Robbie, Gurgen en Dave naar Bowling Erica in Mill. Daar werd Sem eerst verrast door de leuke cadeautjes die hij kreeg van z’n vrienden. Daarna starten we met bowlen, er waren een paar fanatieke spelers bij! Robbie werd eerste en Sem tweede, heel knap gespeeld! Na het bowlen was de tafel gedekt om te gaan gourmetten. De kinderen genoten van het zelf bakken van hamburgers, kip, worstjes en pannenkoeken. Sem en z’n vrienden hebben er een super gezellig feestje van gemaakt!

kinderfeestje-sem

9 november 2015

12 jaar!

Filed under: bakken,creatief,feestje,happy family,verjaardag — Familie Stammen @ 05:55

Vandaag viert onze lieve grappige stoere Sem zijn 12e verjaardag! Aanstaande vrijdag zullen we zijn verjaardag voor de laatste keer in het basisonderwijs samen vieren. Sem heeft zich alle jaren met kleine stapjes en de laatste twee jaar met grote sprongen op sociaal emotioneel gebied ontwikkeld. Volgend schooljaar start Sem in het reguliere voortgezet onderwijs. Hoe ontroert en trots kun je zijn als je deze kanjer 10 jaar geleden zwaar verwaarloosd en sociaal emotioneel leeg in je armen kreeg. Sinds dag 1 zorgen we ontzettend graag en met heel veel liefde, warmte, veiligheid, en structuur voor onze Sem. Zijn angsten werden steeds minder zijn trauma’s werden verwerkt. Heel af en toe als hij zonder ons is wordt hij ineens overvallen door angst en dit uit zich dan in zeer druk ongeremd gedrag. Gelukkig komt dit nog maar zelden voor en kan hij ook met behulp van een andere volwassene als mama of papa bijgestuurd worden. Hij ontroert ons vaak dagelijks omdat wij weten hoe ontzettend zwaar de eerste 24 maanden van zijn leven zijn geweest. Sem verheugt zich enorm op de stap naar het Elzendaal College, vol vertrouwen laten we hem deze stap nemen. Een kanjer die zich nooit laat beperken, een kanjer die altijd enthousiast verhalen verteld en heel graag grapjes maakt. En de mooiste ontwikkeling die je hebt laten zien is dat je een hele lieve zorgzame broer voor je zusje bent. Geniet van je 12e verjaardag lieve Sem! Mama heeft een van je lievelingstaarten gebakken, de “twix taart” met karamel en chocolade en als extra cadeautje een trui zelf voor je gemaakt. Wij houden ontzettend veel van je!

sem-verjaardag

5 november 2015

Princess Castle jurk

Filed under: creatief,handwerken,naaien — Familie Stammen @ 19:00

Wat een mooie uitdaging, een princess castle jurk uit de Ottobre van 2013 met een bijpassende legging voor Trisha gemaakt. Het zit heerlijk en gemakkelijk volgens Trisha. Met dit patroon ga ik zeker nog eens een mooie combinatie voor haar maken.
ottobre-princess-castle

Powered by WordPress