4 Seasons in de Maasduinen

25 november 2018

Happy Birthday lieve Trisha

Filed under: feestje,happy family,verjaardag — Familie Stammen @ 21:00

Happy Birthday lieve Trisha! Vandaag vierden we je 12e verjaardag! Waar blijft de tijd? Je bent een ontzettend lieve zorgzame grappige jonge meid. Vanmiddag ben je samen met vijf vriendinnen gaan zwemmen, jullie hadden bijna geen tijd voor drinken en cake. Aan een stuk door heerlijk samen spetteren en plezier gemaakt. Na dit schooljaar maak je de overstap naar het voortgezet onderwijs. Dierenverzorgster wil je graag worden, dat past super goed bij wie je bent! Je schoolkeuze heb je nog niet definitief gemaakt maar bovenaan staat het Citaverde in Horst waar we onlangs een geweldige open dag met je beleefden. Je bent een mega kanjer 🙂 Je grote broer Sem, teckel Floris, papa en mama houden waanzinnig veel van jou en zijn mega trots op jou! Geniet van deze speciale dag!!

9 november 2018

Happy Birthday Sem!

Filed under: feestje,happy family,verjaardag — Familie Stammen @ 23:00

Happy Birthday lieve Sem! Vandaag vierden we je 15e verjaardag! Waar blijft de tijd? Je bent een ontzettend coole grappige jongeman geworden. Je bent heel zorgzaam en lief voor je zusje, onze teckel Floris en voor papa en mama. Vanavond heb je samen met vijf vrienden een gezellig feestje gebouwd. Je zit al in de 3e klas VWO en je vindt het nog steeds ontzettend tof om elke dag naar het Elzendaal college te mogen gaan! Je bent een mega kanjer 🙂 Je zusje Trisha, teckel Floris, papa en mama houden waanzinnig veel van jou en zijn mega trots op jou! Geniet van deze speciale dag!!

25 november 2017

Happy Birthday lieve Trisha!

Filed under: feestje,happy family,verjaardag — Familie Stammen @ 11:00

Vandaag is onze lieve stralende Trisha jarig! Elf jaar al! Ze weet heel goed wat ze later wil worden en wie ze nu en later wil steunen en waar ze zich graag voor in wil zetten. Zo kwam er onlangs een verzoek van de Rutgers stichting, waarbij men graag ouders van kinderen geboren met een DSD (geboren met onduidelijk geslacht) wilde interviewen om dit vervolgens in te zetten voor gezinnen die hier nu en in de toekomst mee te maken krijgen. Een heel goed initiatief waar wij natuurlijk onze ervaringen mee willen delen. Wij vertelden Trisha hierover en ze was enthousiast over dit verzoek. Ze gaf ook meteen aan dat zij zelf heel graag aan het interview mee wilde werken, zou dat mogen? Van ons uiteraard en zo legde ik het aan de medewerkster voor. Ze had dit helemaal niet verwacht maar gaf Trisha meteen de ruimte om hieraan mee te werken. En zo kwam het dat ze gisteren nogmaals zelf aan een tweede interview heeft mee gewerkt. Super trots op onze lieve Trisha die zich zo goed in zet om anderen voor te lichten/ haar ervaringen te delen! Voor alle personen en gezinnen die met deze conditie in hun gezin te maken hebben is het heel belangrijk dat de maatschappij hierover wordt voorgelicht, dat er uitgelegd wordt wat dit is/ wat het betekent. Tenslotte kan niemand uitkiezen in welke conditie je geboren wordt. Het is belangrijk dat iedereen zo geaccepteerd wordt zoals je op de wereld bent gekomen. Trisha is een heel uniek, lief, hoog sensitieve persoonlijkheid, wij genieten elke dag van en met haar! Vanochtend was ze zo verrast en blij met haar cadeautjes en taart, geniet van deze bijzonder dag! Sem, Floris, papa en mama houden mega veel van je!!
trisha-11-jaar

9 november 2017

Happy Birthday lieve Sem!

Filed under: feestje,happy family,verjaardag — Familie Stammen @ 10:00

Happy Birthday lieve Sem! Vandaag blaas je 14 kaarsjes uit! Waar blijft de tijd? Je bent in alle opzichten elk jaar enorm gegroeid, maar de laatste 3-4 jaar gaat het wel met hele grote stappen. Je bent ontzettend grappig, cool en lief. Het mooiste is dat we al bijna 12 jaar van jou mogen houden, je mogen begeleiden, ondersteunen en helpen op de weg die je bewandeld. Je zit nu in de 2e klas VWO en je vindt het elke dag een feestje om naar het Elzendaal college te mogen gaan! Je bent een mega kanjer 🙂 Met je ziende oogje gaat gelukkig alles goed, aan het begin van het schooljaar heb je de nieuwe leerkrachten samen met de ambulant begeleider van Visio verteld over je oogprothese en je gezichtsveld van 20% met je linker oog. Wat een complimenten heb je hiervoor gekregen, ook wij als ouders kregen een berichtje dat je het met je achtergrond en je leeftijd zo ontzettend knap had gedaan! Wij krijgen telkens kippenvel als we je cijferlijst zien, je gaat er helemaal voor. Je zusje Trisha, teckel Floris, papa en mama houden waanzinnig veel van jou en zijn mega trots op jou! Geniet van deze speciale dag!!

sem14jaar

30 november 2016

Kinderfeestje Trisha

Filed under: feestje,verjaardag — Familie Stammen @ 20:30

Vanuit school kwamen vriendinnen en een vriendje mee naar huis om gezellig cupcakes samen te eten. Trisha kon niet wachten om de cadeautjes uit te mogen pakken! Daarna vertrokken we richting Bowling Erica, waar iedereen veel plezier beleefde op de discobaan, om aansluitend samen te gourmetten. Een heerlijk feestje en zoals Trisha zelf zei “ik heb zo genoten van mijn feestje, mam!”
kinderfeestje-trisha

26 november 2016

Hans Klok’s House of Horror

Filed under: feestje,theater/ shows,verjaardag — Familie Stammen @ 10:00

Gisteravond zat ik met Trisha vol verwachting in de prachtige zaal van de Schouwburg te Nijmegen. Toen de show begon greep ze m’n hand, want natuurlijk is dit ook een hele spannende voorstelling. Maar wat heeft ze genoten, van alle illusies! Enthousiast klapte ze na elke act en ze vond het jammer dat ze nog niet hard kan fluiten, want dat had ze ook graag mee gedaan. Met revolutionaire projecties en speciale effecten werden we meegezogen in een mystieke wereld waarin niets is wat het lijkt. Wat een fantastische familieshow! Na afloop zelfs nog met Hans op de foto en toen ze Hans vertelde “ik ben vandaag jarig”! Kreeg ze spontaan van hem een zoen!

show

25 november 2016

Happy Birthday lieve Trisha!

Filed under: feestje,happy family,verjaardag — Familie Stammen @ 09:30

Vandaag is onze lieve stralende Trisha jarig! Ze verheugde zich enorm op de zebra taart, op het trakteren op school en daarna als kers op de taart een avondje schouwburg met mama. Frans en Sem zijn in augustus naar Illusionist Hans Klok geweest en waren van mening dat de meisjes deze show niet mogen missen. We zochten op internet en zagen dat Hans op de verjaardag van Trisha in Nijmegen optreedt! We verheugen ons enorm! Lieve Trisha blijf zoals je bent, je bent zo’n lieve zorgzame lieverd, er zullen de aankomende jaren prachtige uitdagingen op je pad komen. Nu je in groep 7 zit denk je al na over de stap naar het voortgezet onderwijs en omdat je al regelmatig op het Elzendaal college bent geweest omdat je broer daar op school zit, kwam laatst je vraag of je daar ook naar toe mag. Eigenlijk ga je liever elke dag met ons de natuur in, op zoek naar kikkertjes, die je rap vangt, ze bewondert en ze dan zo lief weer terug zet op een plekje waar jij denkt dat ie het goed heeft, het bewonderen van roofvogels, de schaapskudde zien, naar de dierentuin of een pretpark. Wij genieten elke dag van en met jou! Sem, Floris, papa en mama houden mega veel van je!!

verjaardag-trisha

28 november 2015

Kinderfeestje Trisha

Filed under: feestje,verjaardag — Familie Stammen @ 20:30

Vandaag waren Sem en Trisha al heel vroeg wakker! Ze konden niet wachten totdat de meiden voor Trisha’s kinderfeestje kwamen! Om tien uur vanochtend vertrokken we naar Toverland. Het werd een hele dag genieten van het magische park. Beide overdekte hallen, Land van Toos en Magic Forest, zijn geopend. De kinderen testen enthousiast “Maximus” nieuwste uitvinding, de snelste bob ooit, ze ontdekten hun eigen magische krachten in het Toverhuis, diegenen die al 140 cm lang zijn, scheurden met 75 km per uur in de motorachtbaan Booster Bike, samen in de draaimolen, samen in het schip, samen klimmen, in de treinachtbaan en natuurlijk een grote splash met de wildwaterbaan Backstroke. Aan het eind van de dag stonden de frietjes en snacks voor ze klaar en nog een leuke verrassing om mee naar huis te nemen en iedereen je toverkunsten te laten zien, het was een TOP DAG!

kinderfeestje-blog

25 november 2015

Trisha 9 jaar!

Filed under: bakken,creatief,feestje,happy family,naaien,verjaardag — Familie Stammen @ 20:00

Vijfentwintig november 2006 werd er een heel bijzonder kindje in het zuiden van China geboren. Achttien maanden later mochten wij haar voor altijd in onze armen en hart sluiten. Nu wordt dit kleine spring in ’t veld, deze enthousiaste natuurliefhebster al negen jaar! Alleen maar vreugde en geluk, warmte en gezelligheid brengt ze met zich mee. Ze is lief voor andere kinderen, verzorgend voor dieren, de natuur en iedereen om haar heen. Een hooggevoelig mensje dat anderen feilloos aanvoelt. Ze ontroerd ons zeer door wie ze is en wie ze wordt, elk jaar zoveel stapjes naar het groter groeien en wij zijn zo gelukkig dat wij langs haar mogen mee wandelen op haar pad. Een hele fijne 9e verjaardag gewenst lieve Trisha, wij houden ontzettend veel van jou! Als extraatje bij je cadeautjes heeft mama voor jou een warm, knus huispak genaaid. Je bedacht een kwakende traktatie voor school en gisteren heb je enthousiast geholpen bij het vormen van de kikkerbroodjes. Heel veel plezier vandaag! Dikke kus en knuffels van Sem, Floris, papa & mama.

blog-9-jaar

9 november 2015

12 jaar!

Filed under: bakken,creatief,feestje,happy family,verjaardag — Familie Stammen @ 05:55

Vandaag viert onze lieve grappige stoere Sem zijn 12e verjaardag! Aanstaande vrijdag zullen we zijn verjaardag voor de laatste keer in het basisonderwijs samen vieren. Sem heeft zich alle jaren met kleine stapjes en de laatste twee jaar met grote sprongen op sociaal emotioneel gebied ontwikkeld. Volgend schooljaar start Sem in het reguliere voortgezet onderwijs. Hoe ontroert en trots kun je zijn als je deze kanjer 10 jaar geleden zwaar verwaarloosd en sociaal emotioneel leeg in je armen kreeg. Sinds dag 1 zorgen we ontzettend graag en met heel veel liefde, warmte, veiligheid, en structuur voor onze Sem. Zijn angsten werden steeds minder zijn trauma’s werden verwerkt. Heel af en toe als hij zonder ons is wordt hij ineens overvallen door angst en dit uit zich dan in zeer druk ongeremd gedrag. Gelukkig komt dit nog maar zelden voor en kan hij ook met behulp van een andere volwassene als mama of papa bijgestuurd worden. Hij ontroert ons vaak dagelijks omdat wij weten hoe ontzettend zwaar de eerste 24 maanden van zijn leven zijn geweest. Sem verheugt zich enorm op de stap naar het Elzendaal College, vol vertrouwen laten we hem deze stap nemen. Een kanjer die zich nooit laat beperken, een kanjer die altijd enthousiast verhalen verteld en heel graag grapjes maakt. En de mooiste ontwikkeling die je hebt laten zien is dat je een hele lieve zorgzame broer voor je zusje bent. Geniet van je 12e verjaardag lieve Sem! Mama heeft een van je lievelingstaarten gebakken, de “twix taart” met karamel en chocolade en als extra cadeautje een trui zelf voor je gemaakt. Wij houden ontzettend veel van je!

sem-verjaardag

Older Posts »

Powered by WordPress