4 Seasons in de Maasduinen

30 november 2016

Kinderfeestje Trisha

Filed under: feestje,verjaardag — Familie Stammen @ 20:30

Vanuit school kwamen vriendinnen en een vriendje mee naar huis om gezellig cupcakes samen te eten. Trisha kon niet wachten om de cadeautjes uit te mogen pakken! Daarna vertrokken we richting Bowling Erica, waar iedereen veel plezier beleefde op de discobaan, om aansluitend samen te gourmetten. Een heerlijk feestje en zoals Trisha zelf zei “ik heb zo genoten van mijn feestje, mam!”
kinderfeestje-trisha

26 november 2016

Hans Klok’s House of Horror

Filed under: feestje,theater/ shows,verjaardag — Familie Stammen @ 10:00

Gisteravond zat ik met Trisha vol verwachting in de prachtige zaal van de Schouwburg te Nijmegen. Toen de show begon greep ze m’n hand, want natuurlijk is dit ook een hele spannende voorstelling. Maar wat heeft ze genoten, van alle illusies! Enthousiast klapte ze na elke act en ze vond het jammer dat ze nog niet hard kan fluiten, want dat had ze ook graag mee gedaan. Met revolutionaire projecties en speciale effecten werden we meegezogen in een mystieke wereld waarin niets is wat het lijkt. Wat een fantastische familieshow! Na afloop zelfs nog met Hans op de foto en toen ze Hans vertelde “ik ben vandaag jarig”! Kreeg ze spontaan van hem een zoen!

show

25 november 2016

Happy Birthday lieve Trisha!

Filed under: feestje,happy family,verjaardag — Familie Stammen @ 09:30

Vandaag is onze lieve stralende Trisha jarig! Ze verheugde zich enorm op de zebra taart, op het trakteren op school en daarna als kers op de taart een avondje schouwburg met mama. Frans en Sem zijn in augustus naar Illusionist Hans Klok geweest en waren van mening dat de meisjes deze show niet mogen missen. We zochten op internet en zagen dat Hans op de verjaardag van Trisha in Nijmegen optreedt! We verheugen ons enorm! Lieve Trisha blijf zoals je bent, je bent zo’n lieve zorgzame lieverd, er zullen de aankomende jaren prachtige uitdagingen op je pad komen. Nu je in groep 7 zit denk je al na over de stap naar het voortgezet onderwijs en omdat je al regelmatig op het Elzendaal college bent geweest omdat je broer daar op school zit, kwam laatst je vraag of je daar ook naar toe mag. Eigenlijk ga je liever elke dag met ons de natuur in, op zoek naar kikkertjes, die je rap vangt, ze bewondert en ze dan zo lief weer terug zet op een plekje waar jij denkt dat ie het goed heeft, het bewonderen van roofvogels, de schaapskudde zien, naar de dierentuin of een pretpark. Wij genieten elke dag van en met jou! Sem, Floris, papa en mama houden mega veel van je!!

verjaardag-trisha

9 november 2016

Happy Birthday lieve Sem!

Filed under: adoptie,bakken,blinden en slechtzienden,feestje,happy family,naaien — Familie Stammen @ 10:30

Vandaag viert onze lieve Sem zijn 13e verjaardag! Voor het eerst komt mama niet meer op school met een lekkere traktatie, voor het eerst geen kinderfeestje. Maar daarvoor zoveel andere gebeurtenissen waar we enorm van genieten. Sinds september is Sem hard aan het werk op het Elzendaal College. Gistermiddag hadden we samen met Sem een evaluatiegesprek met de ambulant begeleider van Koninklijke Visio, met zijn mentor en met de zorgcoördinator. Zoals we natuurlijk in al deze weken al gemerkt hebben en door de enthousiaste verhalen die Sem thuis verteld, is de overstap van speciaal onderwijs voor blinden-en slechtzienden naar regulier brugklas havo/vwo zoals Sem het gisteren zelf zei “heel makkelijk” verlopen. De leerkrachten waren door de zorgcoördinator gevraagd om kort te verwoorden hoe het met Sem in de klas gaat. Van elke leerkracht complimenten en verwondering over hoe goed/ makkelijk Sem het doet. Sinds de eerste week heeft Sem een gezellig clubje jongens uit zijn klas waar hij de pauze mee door brengt en die hem helpen als het nodig mocht zijn. Niet dat Sem dit gauw aan zal geven, want Sem wil alles zelf doen! Maar het is fijn dat iedereen zich in zet om Sem te willen helpen. De klas heeft er alle begrip voor waarom Sem altijd vooraan zit in de klas en een “grote” laptop gebruikt tijdens de lessen. Sem heeft in deze eerste weken de proefwerken heel goed gemaakt. Op dit moment zit hij midden in zijn eerste proefwerkweek. Hij is heel ijverig en gunt zich eigenlijk geen pauze. Zodra hij thuis komt wil hij meteen met het huiswerk beginnen, maar dan zorgt mama of papa dat we toch echt eerst iets lekkers pakken en even samen de dag doornemen. Vanochtend zongen we onze kanjer traditioneel wakker, beneden stond zijn lievelingstaart (Twix taart met caramel en chocola) gebakken door mama en de cadeautjes voor hem klaar. Hij is super blij met zijn nieuwe boek; het derde deel van de Labyrintrenner, een heerlijke adventskalender, een shirt en sweater gemaakt door mama en op deze leeftijd wens je natuurlijk geld voor je spaarrekening om zelf nog iets leuks uit te kiezen. Lieve Sem geniet van het aankomende nieuwe levensjaar waarin zoveel mooie, nieuwe, leuke uitdagingen op je pad zullen komen! Wij houden ontzettend veel van je en zijn mega trots op je!
happy-birthday

Powered by WordPress