4 Seasons in de Maasduinen

21 mei 2016

Picknicken bij de Schaapskooi

Vanmiddag hebben we samen met de gezinnen van Kim&Jack en Jouke&Arjan onder het genot van rijk gevulde picknickmanden bijgepraat. De kinderen hebben vol fantasie gespeeld met elkaar, met takjes, met zand, tussendoor speelden ze verstoppertje en werden de drie lieve honden regelmatig geknuffeld. De warmte van de zon maakte deze middag compleet, het was top! En wat genoten wij ouders van dit prachtige 8 tal kinderen! Ontroerend mooie middag!

22-mei

15 mei 2016

Zomerjurkje

Filed under: creatief,handwerken,naaien — Familie Stammen @ 19:00

Deze week tijdens de naailes bij Willert Wolle in Goch (D) leuke lente/zomer tricot gevonden. Daar kwam meteen de inspiratie om er een jurkje van te maken. De Lora jurk uit de La Maison Victor van sept-okt 2015 is een heerlijk zittend model, rechttoe, rechtaan met een perfecte snit. Ben er erg blij mee!
zomerjurk-lora

14 mei 2016

Wandelen en heerlijke asperges

Filed under: happy family,in de natuur,Nationaal Park de Maasduinen — Familie Stammen @ 20:00

Vandaag starten we het weekend met een prachtige wandeling rondom het Driessenven. Sem, Trisha en Floris struinen en renden door de Maasduinen. Heerlijk om te zien en zo lief dat ze ook steeds met Floris spelen, een echte 3 eenheid! ’s Middags heerlijk asperges bereid, de kinderen verheugden zich er al enorm op. Dat is het grote voordeel van seizoensgroente, dan kijk je er echt naar uit.

zaterdag

7 mei 2016

Picknicken

Filed under: in de natuur,Nationaal Park de Maasduinen — Familie Stammen @ 20:00

Vanmiddag zijn we met Heidy, Chelsea en Kayleigh de Maasduinen ingewandeld. We waren er nog maar net toen we verrast werden door een grote rode wouw die ontzettend laag vloog. Wat zijn ze ontzettend groot van dichtbij! We wandelden richting het vennetje bij de schaapskooi. Daar zochten we een plekje in de schaduw. Floris en de meiden gingen al snel even pootje baden, Sem zocht een plekje in de schaduw en schreef verder in zijn boek aan zijn verhaal. De herder met de Bergse schaapskudde wandelde met zijn sheepdogs langs ons, wat een prachtige aanblik, de grazende schapen die eten en lopen, de honden die de kudde bij elkaar houden en de herder die even tijd heeft om een praatje met ons te maken. De picknickmanden zaten vol lekkers, we konden heerlijk bijkletsen en genieten van de natuur en de kinderen, heerlijk!
picknick

6 mei 2016

Nicci French in Horst

Filed under: vakantie — Familie Stammen @ 16:30

Als het zaterdag wordt is het zesde deel in de spannende Frieda Klein-serie, geschreven door Nicci French. Het wereldberoemde schrijversduo was vandaag bij de Bruna in Horst om hun nieuwe thriller te signeren. Achter de naam Nicci French gaat het Britse echtpaar Nicci Gerrard en Sean French schuil. Het wereldberoemde duo schreef in totaal zestien thrillers en twee korte verhalen. Deze boeken beheersen al jaren de internationale bestsellerlijsten. In ons land zijn er meer dan zes miljoen exemplaren van verkocht. Vanmiddag stonden we met z’n vieren te popelen om ze te mogen ontmoeten!

De 32-jarige Hannah zit opgesloten in een psychiatrische inrichting nadat ze jaren geleden is veroordeeld voor de moord op haar moeder, stiefvader en jongere broertje. De moorden waren spraakmakend en domineerden de kranten vanwege het gewelddadige karakter ervan. Psychotherapeute Frieda Klein staat bij de mysterieuze Walter Levin in het krijt en nu moet ze haar schuld inlossen: Walter wil dat ze Hannah bezoekt om te beoordelen of ze daadwerkelijk gestoord is. Maar wanneer Frieda bij de inrichting komt, ontdekt ze dat er toch meer aan de hand is dan in eerste instantie leek…
De literaire thriller Als het zaterdag wordt is nagelbijtend spannend en beklemmend, een must voor alle fans van spannende boeken!

nicci-french

Powered by WordPress