4 Seasons in de Maasduinen

28 mei 2019

Musical 40 jarig bestaan Daltonschool de Klimop

Filed under: feestje,happy family — Familie Stammen @ 20:00

Openbare Daltonbasisschool De Klimop in Nieuw Bergen bestaat 40 jaar! Een reden om even bij stil te staan. Dat gebeurt tijdens een driedaags durend feestprogramma op 27, 28 en 29 mei. ”Met 200 leerlingen, een sterk team en een goede samenwerking doen wij het goed”, zegt een zeer tevreden directeur Antoinette Bongers. Het feestje dat gedurende drie dagen voor Hemelvaart op de rit staat, mag dan ook zeker welverdiend worden genoemd. Vanavond mochten de leerlingen onder leiding van muziekdocent Miko Derks, die tevens dirigent is van fanfare Les Montagnards, de musical ‘DE VUILNISBOOT’ opvoeren. Wij genoten samen met opa en Sem van deze feestelijke musical waarbij onze lieve Trisha de belangrijke rol van vertelster mocht uitvoeren. Wat heeft ze het goed gedaan, ze heeft zo veel enthousiaste complimentjes gekregen, TOP Trisha!

19 mei 2019

Open dag Hengelsportvereniging De Heisnutters

Filed under: happy family,in de natuur — Familie Stammen @ 20:00

Hengelsportvereniging De Heisnutters uit Siebengewald hield vandaag bij Vijver Vislust een open dag voor de jeugd. Tijdens deze dag demonstreerden leden van de visclub het vissen met vaste stok, het feeder vissen en het vissen op karper. Tevens werd er informatie gegeven over diverse visvoeren.
De jeugd kon tijdens deze open dag gebruik maken van vismateriaal van de club. Trisha maakte kennis met Paula, ze mocht bij haar komen zitten en met een vaste stok proberen te vissen. Alle vragen werden met veel kennis en enthousiasme aan Trisha beantwoord en uitgelegd. Binnenkort mag ze mee gaan oefenen bij een viswedstrijd voor de jeugd 🙂

12 mei 2019

Moederdag

Filed under: happy family — Familie Stammen @ 20:00

Mijn moederdag kan niet mooier starten; samen wandelen in de natuur. Sem die zijn hersenspinsels met Frans bespreekt en tussendoor aan Trisha vraagt of ze al een vis heeft gevangen. Floris die staat te kwispelen bij Trisha die bij een stroompje inderdaad een heel klein visje weet te vangen 🙂 Na de wandeling heerlijk verse asperges uit de Maasduinen geschild en voor ’s middags een taart gebakken om samen met de liefste peetoom en peettante van Sem en Trisha van te genieten. Maar voordat we vanochtend gingen wandelen werd ik verrast door Sem met een door hem gemaakt speciaal filmje voor mij. Ik was zeer ontroerd. Onze lieve grote Sem die het zo druk heeft met zijn huiswerk, die alle vrije tijd stopt in zijn toekomst droom en heel veel oefent in het zelf maken van spelletjes op de computer had tijd vrij gemaakt om voor mama zelf een filmpje te maken. En de liefste en bijzonderste dochter van de hele wereld had een heel mooi kaartje gemaakt met aan de binnenkant hele ontroerend lieve woorden. Al 14 jaar dankbaar en zo trots dat ik jullie mama mag zijn!

3 mei 2019

Animal Event Hilvarenbeek

Filed under: vakantie,vriendschap — Familie Stammen @ 20:00

Animal Event Hilvarenbeek is hét festival voor dierenfans! Het festival voor alle dierenfans onderging in 2018 een ware metamorfose en in 2019 wordt deze nieuwe koers voortgezet. Er zijn vijf event area’s opnieuw met elkaar verbonden door een centrale Promenade. De thema’s Bos, Park, Eiland, Strand en Dorp sluiten weer aan bij de verschillende delen van het evenemententerrein. Een vaste route loopt langs pistes, podia, terrasjes en stands. Vanaf de Promenade is elke area via een eigen entreepoort te betreden. Naast betoverende dierenshows, interactieve workshops en leerzame demonstraties biedt het evenement gezellige foodcourts en verrassend straattheater. Trisha en ik waren uitgenodigd door vrienden om er bij te zijn. We hebben ons er erg op verheugd. We lieten ons verrassen en we hebben heel wat “oohh’s en aaahh’s” uitgeroepen. Overal om ons heen baasjes met honden, van groot tot klein en natuurlijk waren er ook teckeltjes 🙂 Er waren demo’s met honden en paarden, er waren dieren om te knuffelen van klein tot groot.

De zoon van onze vrienden; Siem Budding is Horseback Archer. In januari 2017 is Siem begonnen met boogschieten te paard en dit nam al snel serieuze vormen aan. Deze tak van de paardensport beoefent hij samen met zijn paard. Siem is pas vijfien jaar maar heeft zich nu al gekwalificeerd voor de Horseback Archery Championship, welke binnenkort in Hongarije plaatsvindt. Zijn doel is om ’s werelds beste boogschutter te paard te worden! Siem verzorgt samen met zijn paard tijdens Animal Event meerdere demonstraties ‘Boogschieten te paard’. Wij vinden het ontzettend knap wat hij kan en hij heeft daarbij ook nog zelf uitleg gegeven aan het publiek. Siem je bent een topper! We hebben ontzettend genoten!

2 mei 2019

Stichting Haarwensen

Filed under: Geen categorie — Familie Stammen @ 15:00

Stichting Haarwensen schenkt al meer dan 10 jaar haarwerken aan kinderen tot en met 18 jaar die, door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid), hun eigen haar verliezen.

Deze kinderen zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen. Een mooi haarwerk kan ervoor zorgen dat een kind het zelfvertrouwen terugkrijgt en zich niet anders voelt dan zijn of haar leeftijdsgenootjes. Maar goede haarwerken zijn vaak onbetaalbaar en er wordt slechts een klein gedeelte door de verzekering vergoed.

Stichting Haarwensen biedt deze kinderen de keuze uit een grote collectie haarwerken van hoge kwaliteit, zonder dat daaraan voor hen kosten verbonden zijn. Door donaties van haar en financiële giften kunnen wij de haarwerken kosteloos aanbieden. Zonder deze donaties kunnen wij deze kinderen niet verblijden met een prachtig haarwerk.

Vandaag heeft Trisha 30 centimeter van haar prachtige lange haar gedoneert. We zijn super trots op onze lieve kanjer!

1 mei 2019

Natuurspeeltuin Zandbos in Deurne

Filed under: in de natuur,vakantie,vriendschap — Familie Stammen @ 18:00

In de schoolvakanties is het altijd gezellig om af te spreken met vrienden die wat verder uit de buurt wonen. Vandaag hadden we in het midden van onze woonplaatsen afgesproken om samen te picknicken. Onze twee bijzondere meisjes hebben gezellig samen en met Labradoodle Sheng gespeeld. Onderwijl hadden Kim en ik alle tijd om bij koffie en broodjes bij te kletsen. We waren bij Natuurspeeltuin Zandbos te Deurne; een hele mooie plek om hier vaker met elkaar af te spreken 🙂

Powered by WordPress