4 Seasons in de Maasduinen

30 mei 2021

Geluksmomenten in de vroege ochtend

Filed under: in de natuur,Nationaal Park de Maasduinen,wandeling — Familie Stammen @ 13:30

Vanochtend waren we al vroeg in de Maasduinen, mistbanken verhulden nog delen van de Heide. Aangekomen bij het Driessenven was er een familie Bergeend al aan het zwemmen, wat zijn de kuikentjes ontzettend schattig 🙂 Ik speur aan de rand van het vennetje de omgeving af en vraag me af wat ik aan de andere kant van het ven zie? Ik zoom in en m’n hart begint sneller te kloppen; een jong ree neemt een ochtend bad! Zo bijzonder en prachtig!

14 mei 2021

Wandeling op ’t platteland

Filed under: in de natuur,platteland,wandeling — Familie Stammen @ 20:30

Terwijl we hoofdzakelijk in de bossen wandelen, is het ook prachtig om ’s avonds een wandelingetje op ’t platteland te maken. Dit kleine beekje kabbelt net buiten Oud Bergen tussen de velden. Er zijn veel vogels die zich laten zien en horen, héérlijk 🙂

9 mei 2021

Happy Mother’s Day

Filed under: feestje,happy family — Familie Stammen @ 17:00

Bijzonder gewoon,
anders dan anders,
jullie zijn beide,
gewoon héél bijzonder!
Elke dag genieten wij samen en op deze dag nog een beetje extra 🙂

1 mei 2021

Happy Birthday lieve Floris

Filed under: feestje,happy family — Familie Stammen @ 15:00

Vandaag is ons lieve vriendje Floris jarig! Hij is 12 jaar geworden. Hij is de gangmaker in ’t gezin met z’n ondeugende grapjes 🙂 Hij heeft zijn “personeel” heel goed onder controle, iedereen in ’t gezin springt meteen op als hij iets nodig heeft of voor de 26e keer in de tuin gelaten wil worden omdat ’t zonnetje weer achter de wolken vandaan is gekomen. En als de zon na 1 minuut weer verdwenen is en “meneertje” wil naar binnen dan staat het personeel na 1 blafje klaar om hem binnen te laten. Ons prinsje Floris is héérlijk verwend, wordt door iedereen geknuffeld, er wordt met hem gespeeld en oh ja natuurlijk eet een prinsje geen hondenbrokjes, nee hij eet graag zalm met aardappelgratin en worteltjes 🙂 En wat een prachtige wandelingen maken wij al 12 jaar met hem zowel hier thuis in de Maasduinen als op onze vakanties in Duitsland. Hij kan er zó ontzettend van genieten om langs nieuwe paadjes in het Zwarte Woud of Beieren te wandelen en tussendoor te spelen met Sem en Trisha. Wist je dat Floris ook ontzettend graag zwemt? We noemen ‘m ook wel onze zeehond 🙂 En langs de kant van de vennetjes blijft hij aan Trisha’s zijde als zij met haar visnet in de weer is, elk spatje water probeert Floris te vangen. Lang zal Floris leven! Hopelijk mogen wij nog héél lang met en van hem genieten!

Powered by WordPress