4 Seasons in de Maasduinen

6 mei 2016

Nicci French in Horst

Filed under: vakantie — Familie Stammen @ 16:30

Als het zaterdag wordt is het zesde deel in de spannende Frieda Klein-serie, geschreven door Nicci French. Het wereldberoemde schrijversduo was vandaag bij de Bruna in Horst om hun nieuwe thriller te signeren. Achter de naam Nicci French gaat het Britse echtpaar Nicci Gerrard en Sean French schuil. Het wereldberoemde duo schreef in totaal zestien thrillers en twee korte verhalen. Deze boeken beheersen al jaren de internationale bestsellerlijsten. In ons land zijn er meer dan zes miljoen exemplaren van verkocht. Vanmiddag stonden we met z’n vieren te popelen om ze te mogen ontmoeten!

De 32-jarige Hannah zit opgesloten in een psychiatrische inrichting nadat ze jaren geleden is veroordeeld voor de moord op haar moeder, stiefvader en jongere broertje. De moorden waren spraakmakend en domineerden de kranten vanwege het gewelddadige karakter ervan. Psychotherapeute Frieda Klein staat bij de mysterieuze Walter Levin in het krijt en nu moet ze haar schuld inlossen: Walter wil dat ze Hannah bezoekt om te beoordelen of ze daadwerkelijk gestoord is. Maar wanneer Frieda bij de inrichting komt, ontdekt ze dat er toch meer aan de hand is dan in eerste instantie leek…
De literaire thriller Als het zaterdag wordt is nagelbijtend spannend en beklemmend, een must voor alle fans van spannende boeken!

nicci-french

Geen reacties

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress