4 Seasons in de Maasduinen

12 mei 2019

Moederdag

Filed under: happy family — Familie Stammen @ 20:00

Mijn moederdag kan niet mooier starten; samen wandelen in de natuur. Sem die zijn hersenspinsels met Frans bespreekt en tussendoor aan Trisha vraagt of ze al een vis heeft gevangen. Floris die staat te kwispelen bij Trisha die bij een stroompje inderdaad een heel klein visje weet te vangen 🙂 Na de wandeling heerlijk verse asperges uit de Maasduinen geschild en voor ’s middags een taart gebakken om samen met de liefste peetoom en peettante van Sem en Trisha van te genieten. Maar voordat we vanochtend gingen wandelen werd ik verrast door Sem met een door hem gemaakt speciaal filmje voor mij. Ik was zeer ontroerd. Onze lieve grote Sem die het zo druk heeft met zijn huiswerk, die alle vrije tijd stopt in zijn toekomst droom en heel veel oefent in het zelf maken van spelletjes op de computer had tijd vrij gemaakt om voor mama zelf een filmpje te maken. En de liefste en bijzonderste dochter van de hele wereld had een heel mooi kaartje gemaakt met aan de binnenkant hele ontroerend lieve woorden. Al 14 jaar dankbaar en zo trots dat ik jullie mama mag zijn!

Geen reacties

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress