4 Seasons in de Maasduinen

6 mei 2022

Een bijzondere uitnodiging

Filed under: DSD,feestje,happy family,special needs — Familie Stammen @ 20:45

Vorige maand ontving Trisha een persoonlijk mailtje van haar begeleidend endocrinoloog Hedi Claahsen;
Beste Trisha,
Vorig jaar in maart ben ik benoemd tot hoogleraar en dit wordt altijd gevierd met een officiële rede, die in een plechtige ceremonie gehouden wordt. Deze vind plaats in de middag van 6 mei 2022.
Mijn werk kan niet zonder de patiënten waar ik voor mag zorgen en daarom kan deze dag in mijn ogen ook niet zonder betrokkenheid van mijn patiënten. Plaatsvervangend voor al mijn patiënten wil ik graag jou en je ouders uitnodigen om aanwezig zijn bij deze plechtigheid.
En zo kwam het dat wij vanmiddag voor het eerst een oratie bij mochten wonen. Een inaugurele rede (ook wel: oratie, van het Latijnse oratio) is een openbare redevoering waarmee een nieuw benoemde hoogleraar het ambt officieel aanvaardt. Het was heel bijzonder om hier met Trisha bij te mogen zijn. Als oprichter en coördinator van het Radboud Expertisecentrum geslacht & gender wensen wij Hedi met deze waardevolle taak veel succes. We zijn er verzekerd van dat Hedi dé verandering kan brengen/ kan meegeven aan anderen waar zo sterk behoefte aan is door personen geboren met een dsd en hun familie.

Geen reacties

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress