4 Seasons in de Maasduinen

22 augustus 2022

Europa-Park

Filed under: happy family,vakantie — Familie Stammen @ 21:30

Vandaag is de dag waar we met zijn allen erg naar uit hebben gekeken: een bezoek aan het Europa-Park. Een aantal jaren geleden zijn we hier voor het eerst geweest tijdens een vakantie in het Schwarzwald aan de Titisee. We hebben er toen zo van genoten dat we ons voornamen hier zeker nogmaals een bezoek aan te brengen, vandaag is het dan zover. Europa-park ligt in het plaatsje Rust. Het is Duitslands grootste attractiepark en tevens het op één na best bezochte park van Europa. Het park telt maar liefst meer dan 100(!) attracties en shows! Als je een achtbaanliefhebber bent kun je écht je hart ophalen. Sem en Trisha zijn in de Silver Star geweest, met een hoogte van 73 meter, 130 kilometer per uur, en 4G krachten!! Ze genieten samen al járen van álle achtbanen in de pretparken die we elke vakantie bezoeken. Andere achtbanen waar ze samen van hebben genoten waren: Blue fire megacoaster, Wodan timbur coaster, de Poseidon, Schweizer Bobbahn, Arthur en natuurlijk de wildwaterbaan. Wij genieten mee, in dit prachtig verzorgde pretpark, we hebben er extra lang van mogen genieten, om negen uur waren we binnen en om zeven uur ’s avonds liepen we naar de uitgang. Een mega geslaagde dag 🙂

Geen reacties

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress