4 Seasons in de Maasduinen

11 juli 2023

Diploma uitreiking Yuverta college

Filed under: happy family,voortgezet onderwijs,vriendschap — Familie Stammen @ 22:00

Vanavond was het officiële moment; de diploma uitreiking van Trisha. In de aula werden alle leerlingen met hun ouders verwacht. Na een algemene toespraak gingen de leerlingen daarna met hun coach naar een leslokaal. Toen Trisha aan de beurt was vertelde leerkracht dhr. Kumhof;
Trisha, een keurige meid, serieus aan het werk. Komt ook altijd vrolijk met haar mooie glimlach. Ik heb de complimenten ontvangen van de vakgroep Engels dat je altijd zeer mooie dingen in het Engels schrijft! De mbo collega’s zijn blij dat je het volgend schooljaar in Horst blijft. Je gaat hier Dier en Management volgen.
Na het ontvangen van het diploma was er buiten samen met haar vriendinnen een moment om op de foto te gaan. En net als na de diploma uitreiking van Sem vorig jaar zijn we nu ook met z’n vieren naar ijssalon Clevers geweest om deze mijlpaal te vieren 🙂 We zijn zo blij voor Trisha dat ze na de zomervakantie start met haar droom studie; dier en management. Want als dat iemand op het lijf geschreven is dan is het Trisha wel. Van kleins af aan alles over dieren lezen/ wildlife filmpjes kijken. Ze weet van elk dier zo veel te vertellen en er hoeft maar een quiz vraag op tv te zijn die over dieren gaat dan weet Trisha het meteen 🙂 Wat een heerlijk vooruitzicht om deze nieuwe uitdaging aan te mogen gaan.

Geen reacties

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress