4 Seasons in de Maasduinen

24 augustus 2022

Welkom op ons blog!

Filed under: Nationaal Park de Maasduinen — Familie Stammen @ 09:00


Op ons blog kun je genieten van foto’s die we maken tijdens onze wandelingen in Nationaal Park de Maasduinen. Ook de wandelingen die we maken tijdens onze vakanties in Duitsland delen we hier, wellicht ontdek je zo een mooi plekje om zelf naar toe te gaan. In ons gezin mogen wij zorgen voor twee bijzondere kinderen, beide geboren in het prachtige China. Ouders (en aanstaande ouders) vinden hier informatie over de special needs; visuele beperking, oogprothese en DSD. Heb je een vraag of opmerking neem gerust contact met ons op via emailadres: 4seasonsmaasduinen@hotmail.nl

Geen reacties

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress