4 Seasons in de Maasduinen

30 april 2013

Midweek Friesland

Filed under: vakantie — Familie Stammen @ 20:30

Maandag vertrokken we voor een korte vakantie naar Friesland. We verblijven een midweek in Oostmahorn aan het Lauwersmeer. Op maandagochtend kwamen we rond elf uur aan bij ons vakantiehuisje. ’s Middags hebben we de omgeving een beetje verkend en kwamen we in het dorpje Moddergat, een prachtig pittoresk dorpje met op de grasgroene dijk, schaapjes en lammetjes, prachtig om te zien. Dinsdag vierden we kroningsdag in het prachtige Friese dorp DOKKUM. De kinderen trokken hun oranje shirtjes aan en zetten hun hoofdtooi op. Ze waren dolenthousiast over al het speelgoed dat op de rommelmarkt werd aangeboden. Ze vonden allebei leuk speelgoed en Trisha vond zelfs een Mega Mindy verkleedpakje. Laat in de middag schoven we in het vakantiehuisje gezellig samen aan voor de televisie om wat beelden samen te kijken van de troonswisseling.
30april

Geen reacties

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress