4 Seasons in de Maasduinen

20 juni 2013

Zwemdiploma B !

Filed under: visio onderwijs — Familie Stammen @ 15:20

Vanochtend om 9 uur ben vertrokken richting Visio onderwijs in Grave. Om half tien had ik een afspraak met juf Noortje om het handelingsplan voor Sem voor volgend schooljaar te bespreken. Wat is het toch een gezellige klas, heb eventjes ervan kunnen genieten hoe Sem daar aan het werk was en zo heerlijk enthousiast is als mama dan de klas binnen loopt. Na het gesprek zijn we met alle kinderen die vandaag opgingen voor hun zwemdiploma naar het zwembad op den Ham in Grave gewandeld. Het was voor de ouders en grootouders die kwamen kijken wel heel erg warm in het zwembad, maar we hebben het er graag voor over om deze kanjers te zien zwemmen. Sem heeft zijn zwemdiploma B gehaald ! We hebben hem zojuist verrast met gebakjes, een kaartje en een cadeautje ! Wat zijn we trots op onze kanjer !
zwemdiploma-b

Geen reacties

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress