4 Seasons in de Maasduinen

30 september 2013

Visio onderwijs Grave nieuwbouw

Filed under: blinden en slechtzienden,special needs,visio onderwijs — Familie Stammen @ 20:55

Visio Onderwijs Grave krijgt een nieuw schoolgebouw. Omdat dit nieuwe gebouw op het terrein van de oude school komt, zijn de leslokalen tijdelijk verhuisd naar de voormalige woongroepen van Visio. De lokalen zijn zo mooi ingericht, dat de leerlingen het gelukkig niet zo heel erg vinden om twee jaar op hun nieuwe school te moeten wachten! Alle veranderingen zijn wel spannend voor ze. De nieuwe school komt te staan op het oostelijke deel van het Visio terrein in Grave. De school zal straks plek bieden aan ongeveer 130 leerlingen en zal op basis van een innovatief ontwerp helemaal toegankelijk en ingericht zijn voor slechtziende en blinde leerlingen. Van leerkrachten Noortje en Rian mochten we een aantal foto’s ontvangen van de start van het schooljaar. Volgende week mogen we het zelf gaan bekijken op de ouderavond.
mycollage38

Geen reacties

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress