4 Seasons in de Maasduinen

8 november 2013

Trakteren in de klas van Sem

Filed under: blinden en slechtzienden,feestje,verjaardag,visio onderwijs — Familie Stammen @ 20:30

Morgen is het een hele speciale dag, onze lieve Sem is jarig en wordt al 10 jaar! Vandaag mocht Sem op school trakteren. Vanochtend reed ik met Dolfje Weerwolfje traktaties, drinkpakjes en placemats voor alle klasgenootjes naar Koninklijke Visio in Grave. Wat was het weer gezellig en ontroerend om in de klas zijn verjaardag te vieren. Het is ongelofelijk dat Sem al 10 jaar wordt. Gisterochtend mocht ik mij uitleven op Sem z’n wens om te trakteren op Dolfje Weerwolfje koeken en wat waren ze allemaal enthousiast. Het mooie was dat door het gebruik van fondant, ook het blinde klasgenootje op het koekje kon voelen dat er oogjes, neus en mond op zaten van Dolfje. Helemaal happy en ontroerd ben ik terug naar huis gereden, zo dankbaar dat wij met hem zijn verjaardag mogen vieren.
mycollage

Geen reacties

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress