4 Seasons in de Maasduinen

13 augustus 2015

Lotenbachklamm

Filed under: in de natuur,vakantie — Familie Stammen @ 19:30

De Lotenbachklamm is een 1,5 km lange zijrivier van de Wutachschlucht. De Lotenbach stroomt eerst langzaam tussen granieten rotsen waarna hij overgaat in een wilde kloof met watervallen. De kinderen en Floris hebben onderweg steeds op prachtige plekjes gespeeld met het water en de keien en op een laatste plekje hadden ze klei ontdekt waar ze heerlijk mee gemodderd hebben. Onderweg maakten we kennis met het gezin Rosenhain uit Berlijn, we hebben op twee prachtige plekjes samen gezellig ons “unterhalten”. Liebe gruesse an familie Rosenhain!
lotenbachklamm

Geen reacties

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress