4 Seasons in de Maasduinen

20 augustus 2015

Drie kloven wandeling Bachheim

Filed under: in de natuur,vakantie — Familie Stammen @ 20:30

Onze wandeling vandaag liep door het natuurgebied “Wutachschlucht” langs kabbelend water dat hier diepe schilderachtige kloven heeft gevormd. Eerst volgen wij de route langs de Wutach, daarna wandelen we door de romantische Gauchachkloof en gaan uiteindelijk door de smalle kloof terug naar het beginpunt. Ruige kalkstenen muren en een uitzonderlijke fauna verrijken deze prachtige wandeling. De kinderen en Floris spelen in en aan het water en Trisha vangt vandaag haar zo intens gewenste eerste vis. Een prachtige dag!
3-schluchten

Geen reacties

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress