4 Seasons in de Maasduinen

13 november 2015

Kinderfeestje Sem

Vanmiddag werden we om 15.00 uur op school verwacht om ter ere van Sem z’n 12e verjaardag een traktatie te brengen. Trisha vind het helemaal leuk om naar Visio onderwijs te gaan, ze wandelde gezellig de klas binnen alsof ze er elke dag komt. Met versgeperst sinaasappelsap en cup cakes hebben we de klasgenootjes en de juffen verwend. Na school gingen we samen met Sem z’n vrienden Thijmen, Robbie, Gurgen en Dave naar Bowling Erica in Mill. Daar werd Sem eerst verrast door de leuke cadeautjes die hij kreeg van z’n vrienden. Daarna starten we met bowlen, er waren een paar fanatieke spelers bij! Robbie werd eerste en Sem tweede, heel knap gespeeld! Na het bowlen was de tafel gedekt om te gaan gourmetten. De kinderen genoten van het zelf bakken van hamburgers, kip, worstjes en pannenkoeken. Sem en z’n vrienden hebben er een super gezellig feestje van gemaakt!

kinderfeestje-sem

Geen reacties

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress