4 Seasons in de Maasduinen

3 november 2018

Open dag Citaverde College

Filed under: voortgezet onderwijs — Familie Stammen @ 18:30

Vandaag genoten we samen met Trisha van de open dag op het CITAVERDE College! Samen snuffelden we in de klaslokalen en praktijkruimtes, praten met leraren en leerlingen en Trisha nam deel aan activiteiten die op deze school ook aan bod komen. Want om te weten waarom deze school misschien bij Trisha past, wilden we dit graag samen ervaren. Trisha kreeg trots een slang op haar arm, versierde een bloempotje, knutselde een kikker op een wasknijper, deed mee aan een quiz en nog zo veel meer. Het waren heel veel indrukken die we samen op deden. En alleen maar positieve!

Geen reacties

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress