4 Seasons in de Maasduinen

21 november 2013

Acht jaar geleden…

Filed under: adoptie,geboorteland China,happy family — Familie Stammen @ 20:15

Vandaag 8 jaar geleden arriveerden wij rond 8.45 uur samen met onze gids in het Civil Affairs Bureau in Changsha, provincie Hunan. Klokslag 9 uur kwam aan de hand van een weeshuismedewerkster een heel lief, klein, aandoenlijk jongetje binnen gewandeld. Onze lieve Sem, toen al maanden in ons hart en vanaf dat moment voor altijd in onze armen. Op dat moment 2 jaar en 11 dagen oud. Wat vliegt de tijd, we zijn zo dankbaar dat Sem bij ons op mag groeien en genieten enorm van elke ontwikkeling die hij gemaakt heeft. Wij houden zoveel van hem, van zijn knuffels en kusjes, van zijn grapjes, van al zijn knutselwerkjes, van zijn enthousiasme en eigenlijk gewoon van alles wat hij doet. Speciaal voor deze dag een kort filmpje met foto’s en op de achter grond een prachtig liedje. Je kan het bekijken en beluisteren door op onderstaande link te klikken:
filmpje-sem-8-jaar-thuis

Geen reacties

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress