4 Seasons in de Maasduinen

7 november 2014

Sem trakteert op school

Filed under: bakken,blinden en slechtzienden,feestje,visio onderwijs — Familie Stammen @ 20:00

Gistermiddag wilde Sem heel graag zelf samen met mama de fondant versiering voor zijn cupcakes maken. Sem koos het thema Minecraft (Minecraft is een computerspel, het lijkt op Lego. In Minecraft is het mogelijk gebouwen, maar ook werkende computers te maken van diverse materialen die je op kunt graven). Sem vond het erg leuk om met fondant de figuurtjes te maken. We bewaarden ze 1 nachtje in vershoudfolie en de volgende ochtend bakte ik zijn lievelingscupcakes. Ik bracht een laagje gesmolten melkchocola erop aan, waarna de fondant er goed op bleef zitten. Als extra verrassing voor Sem hadden Trisha en ik van strijkkralen Minecraft zwaarden gemaakt en uiteraard ook voor zijn klasgenootjes. Nog drinkpakjes erbij en de traktatie was compleet. ’s Middags zijn Trisha en ik hiermee naar Visio onderwijs in Grave gegaan, het was erg gezellig in de klas.
trakteren

Geen reacties

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress