4 Seasons in de Maasduinen

21 mei 2015

Schoolkamp Visio onderwijs

Filed under: blinden en slechtzienden,visio onderwijs — Familie Stammen @ 20:00

Vanmiddag heb ik onze oudste opgehaald van het schoolkamp. Wat waren we benieuwd naar zijn verhalen. De weg terug naar huis, heeft hij heel enthousiast verteld wat hij allemaal heeft beleefd! Wat een reuze sprong dat Sem dit allemaal zo goed heeft mee kunnen beleven. Hij heeft ook kunnen vertellen wat hij moeilijk vond en dat hij ons gemist heeft. Voor een kindje met een achtergrond als Sem (eerste 24 maanden van zijn leven ernstig verwaarloosd) is het zowel voor hem als voor ons heel spannend om voor het eerst echt 4 dagen en 3 nachtjes niet bij elkaar te zijn. Maar wat voelt het groot als dit dan allemaal zonder problemen lukt. Sem je bent een KANJER! We zijn super trots op je!
schoolkamp

Geen reacties

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress